Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Карді Бі та Ірина Шейк продефілювали на Тижні моди у Парижі

Люди

Степан ПАВЛІВ
29 вересня 10:50
147
Джерело: Газета "Життєві історії"

Карді Бі та Ірина Шейк виглядали розкішно й стильно

Карді Бі та Ірина Шейк продефілювали на Тижні моди у Парижі
Зірки засвітились у Франції

Життєві історії

 

 

Американська реп-виконавиця, авторка пісень, телевізійна та інтернет зірка Карді Бі затягнулася сигаретою, коли прибула на показ Vivienne Westwood в рамках Тижня моди в Парижі в суботу.


Відвідавши захід, 31-річна реперка побачила Ірину Шейк, яка дефілювала подіумом, демонструючи колекцію розкішного бренду весна-літо 2025. 


Карді Бі була одягнена у відверту міні-сукню у фірмовому корсетному стилі, а під нею - ажурне боді в сіточку. Вона підкреслила свій зріст парою високих чобіт на платформі і доповнила образ маленькою шотландською сумочкою. 

 


Тим часом 38-річна Ірина Шейк виглядала елегантно в білому двобортному блейзері з глибоким вирізом і широких штанях в тон. 


Співачка Карді Бі обрала драматичний макіяж з насиченою фіолетовою помадою. Свій зріст вона підкреслила парою високих чобіт на платформі і доповнила невеликою шотландською сумочкою.

 


Тим часом, 38-річна Ірина виглядала елегантно в білому двобортному блейзері з глибоким вирізом і відповідних широких брюках. Але під кінець дизайнерка, яка стала дамою в 2006 році, розчарувалася в тому, як управляється лейбл, стверджують джерела, і, як кажуть, працювала над книгою, щоб виплеснути своє роздратування.


Ірина Шейк пішла з подіуму, обійнявши креативного директора Андреаса Кронталера. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter