Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест знайшов покупця на свій будинок у Малібу

Факти

Марія КАЛУШ
05 серпня 09:46
431
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Каньє Вест заборгував підрядникові

Каньє Вест знайшов покупця на свій будинок у Малібу

Життєві історії

 

 

The Hollywood Reporter дізнався, що будинок, який ексклюзивно продає Джейсон Оппенгейм з Oppenheim Group, перебуває на умовному депонуванні.


Продаж відбувся більш ніж за пів року після того, як скандально відомий репер і дизайнер уперше виставив цей будинок на продаж у грудні 2023 року в межах неринкової угоди. Спочатку він виставив його на продаж за 53 мільйони доларів, а згодом, у квітні, знизив ціну до 39 мільйонів доларів.

 

 

Після придбання будинку, що його спроєктував лауреат Прітцкерівської премії Тадао Андо, наприкінці 2021 року за 57,3 мільйона доларів, Вест узявся демонтувати всі інтер'єри будинку. Оппенгейм раніше заявляв, що новому власникові доведеться витратити кілька мільйонів доларів на відновлення інтер'єру.


"Чого не вистачає, то це інтер'єрів, сказала тоді зірка "Продаючи захід сонця". Ціна відображає потребу заміни внутрішнього оздоблення. Позитивним моментом є те, що його можна привести до стандартів 2024 року він був побудований близько 10 років тому".


Однак Оппенгейм зазначив, що бетонний зовнішній вигляд залишається недоторканим: "Архітектурна цілісність роботи Тадао Андо існує і сьогодні. Він значною мірою відомий своїми бетонними роботами, і значна частина вартості цього будинку полягає в бетонних роботах".


Окрім того, перед тим, як нерухомість було виставлено на продаж, на Веста подав до суду підрядник Тоні Саксон, який працював над капітальним ремонтом будинку. Він стверджував, що виконавець заборгував йому понад мільйон доларів за свою роботу. Вест заперечив претензії, викладені в позові, згідно з Wall Street Journal, який першим повідомив про те, що будинок виставляють на продаж.


Тоді в січні Рон Замбрано, партнер юридичної фірми West Coast Employment Lawyers, подав від імені Саксона заяву про механічну заставу майна. "Ми просто хочемо переконатися, що в нього є достатньо грошей, щоб виплатити понад мільйон доларів, які він усе ще винен нашому клієнтові, перш ніж він повністю збанкрутує", сказав Замбрано у своїй заяві в той час. "Тож якщо хтось хоче купити будинок Каньє в Малібу, їм доведеться спочатку мати справу з нами. Цей продаж не може відбутися, поки Тоні не заплатять".


Будинок з чотирма спальнями на узбережжі Малібу Роуд може похвалитися видом на Тихий океан з кожної кімнати. Будинок площею близько 4 000 квадратних футів також має 1 500 квадратних футів зовнішніх терас.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter