Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Каньє Вест робить зухвалі коментарі щодо одягу його дружини

Люди

25 квітня
44

Каньє Вест і нове інтерв'ю

Каньє Вест робить зухвалі коментарі щодо одягу його дружини

ЗІРКИ STORRISS

 

 

На тлі останніх подій репер Вест зробив вульгарну заяву про свою дружину Б'янку Ченсорі під час нового інтерв'ю. За декілька днів після того, як Каньє назвали підозрюваним у побоях унаслідок інциденту в Лос-Анджелесі, зірка розповів про своє життя у відвертому інтерв'ю в шоу Джастіна Лебоя.


Вест, який нещодавно зізнавався, з ким він хотів би мати секс утрьох, розповів у шоу про сміливі вбрання своєї дружини. Він зробив зухвалі коментарі щодо вибору вбрання Б’янки Ченсорі. Репер зізнався, що його обраниця подобається йому по-особливому, коли вона роздягнена. 


Також 46-річний скандаліст розповів, що його дратує вигляд дружини, коли в неї закрите майже все тіло. Також під час інтерв'ю Каньє Вест поділився своїми відчуттями про нещодавній скандал, який трапився з парою в готелі. 

 


Останнім часом модель Б’янка привертає до себе увагу в незвичайний спосіб. 29-річна Ченсорі потрапляє в заголовки видань через свої суперечливі образи і одяг. Ймовірно, підбирає образи для неї скандальний чоловік. Нещодавно жінку помітили під час поїздки до Діснейленду, вона була одягнена в мінісукню нюдового кольору. Обтислий одяг також мав золотий передник. Здавалося, що він прикривав Б’янку лише спереду і мав досить нахабний вигляд. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter