Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Каньє Вест постане перед судом через приниження працівників

Люди

27 квітня
94

Каньє Вест і позов Прово

Каньє Вест постане перед судом через приниження працівників

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Колишній охоронець Каньє Веста подав на нього до суду через принизливе поводження з темношкірим персоналом у його Академії. West's Donda Academy – християнська приватна школа для дітей від дошкільного віку, засновником якої є Вест.

 

Бенджамін Дешон Прово, темношкірий і мусульманин, стверджує у своєму позові, поданому до суду Лос-Анджелеса, що Каньє та його керівництво віддавали перевагу білим працівникам і платили їм принаймні на п'ять доларів більше.

 

Згідно зі скаргою, отриманою DailyMail.com, Прово сказав, що Вест підходив до персоналу та учнів, вимагаючи від усіх поголити голови. Прово, який носить дреди, через свої релігійні переконання повідомив, що Вест і його менеджер Джон Гікс часто виокремлювали і принижували його. Якось Каньє сказав: «Скажи тому, хто має дреди, поголити голову, інакше його звільнять». Позивач відмовився це зробити, тому його звільнили.

 

Окрім своїх обов’язків в академії, Прово змушували бути охоронцем служби безпеки Веста. Він стверджує, що репер «вимагав» від нього та інших охоронців «забирати камери у папараці, забирати їхні сім-карти та надавати їх Каньє». «Примітно, що таке  регулярно практикував репер, що має задокументовану історію нападів на папараці», — йдеться в позові.

 

Кілька колишніх співробітників West's Donda Academy подали аналогічні позови проти репера. 

 

Учні Академії Каньє Веста

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter