Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест не дає свідчення поліції, а кривдник його дружини зник

Люди

Марія КАЛУШ
26 травня 11:34
308
Джерело: Газета "Життєві історії"

Каньє Вест не потребує поліції

Каньє Вест не дає свідчення поліції, а кривдник його дружини зник

Життєві історії

 

 

Каньє Вест мовчить під час розслідування інциденту в Chateau Marmont за участю його дружини Б'янки Ченсорі та близнюків Марка та Джонні Х'юстонів. 46-річний репер вдарив по обличчю одного з близнюків через нібито прояви сексуального домагання до його дружини. 

 

Однак лише за місяць після того, як відбулася сварка, Вест і близнюки, які володіють різноманітними ресторанами та барами в Лос-Анджелесі, затихли. Про це повідомили правоохоронні органи TMZ. 

 

Поліція повідомила виданню, що немає чітких доказів нападу. Працівник додав, що Каньє та близнюки повинні співпрацювати з поліцією під час розслідування. Проте тріо не реагує на звернення правоохоронних органів і не дає показів.

 

Через відсутність доказів, а також через відсутність відповідей від тріо поліція не може надіслати справу до офісу міського прокурора Лос-Анджелеса, хоча вона залишається відкритою.

 

Непередбачувана сварка сталася у квітні, коли Вест і Б'янка проводили час у Chateau Marmont. Веста назвали підозрюваним у звіті про побиття через те, що він «ударив чоловіка, який схопив Б'янку Чензорі». Команда Веста стверджувала, що його дружина зазнала сексуального насильства з боку одного з близнюків, коли один із них засунув руки під її сукню.

 

 

Нещодавно під час виступу в подкасті Джастіна ЛаБоя The Download репер пояснив, чому він посварився з чоловіком, який, на його думку, некоректно торкнувся його дружини Б’янки Ченсорі. «Я поговорив із хлопцем і сказав: «Ти маєш піти звідси негайно», а він сказав: «О, все гаразд». «Але не було гаразд», додав репер.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter