Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі знову використали стиль одягу Кім Кардаш'ян

Люди

Степан СЕМКІВ
11 квітня 12:58
808
Джерело: Газета "Життєві історії"

Каньє Вест копіює стиль Кім Кардаш'ян

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі знову використали стиль одягу Кім Кардаш'ян

Життєві історії

 

Кім Кардаш'ян 

 

Дружина Каньє Веста Б'янка Ченсорі знову використала його колишню Кім Кардаш'ян як натхнення для стилю, вийшовши у білій сукні. Пара відвідала вечірку з нагоди дня народження Ty Dolla $ign у Західному Голлівуді.

 

Б'янка продемонструвала свої жіночі принади в типовій білій мінісукні з глибоким декольте до пупка. Б’янка знову була неймовірно схожа на засновницю SKIMS. Десять років тому на святкуванні свого 34-річчя Кім була майже в ідентичному образі, з таким же глибоким вирізом. Кім носила білу сукню з рюшами за кілька місяців після того, як вона вийшла заміж за Каньє Веста в березні 2014 року на розкішній італійській церемонії.

 

 

Минуло десять років, і Каньє вийшов зі своєю новою дружиною Б'янкою в дуже схожій сукні на день народження репера. Каньє поєднав стиль своєї другої половинки в білій футболці з парою світло-коричневих черевиків.

 

Нещодавно італійці спостерігали за Б’янкою, яка вийшла в прозорих легінсах і крихітному бюстгальтері. Однак цей приголомшливий образ насправді першою придумала Кім, яка одягла таке вбрання ще 2017 року. Натомість Б’янка поєднала легінси із рваним кроп-топом, який оголив її груди, і парою туфель на шпильці з перспексу, схожих на ті, які також є у Кім.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter