Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі знову дивують своїми непристойними образами

Факти

Степан СЕМКІВ
29 травня 17:50
550
Джерело: Газета "Життєві історії"

Каньє Вест і його дружина

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі знову дивують своїми непристойними образами

Життєві історії

 

 

Каньє Вест і його дружина Б'янка Ченсорі приїхали у Флоренцію, щоб знову шокувати людей своїм одягом. Торік їх звинуватили в непристойному оголенні.


46-річний репер і 29-річна австралійська красуня продемонстрували нові образи. Б'янка продемонструвала свою неймовірну фігуру в блискучому білому боді зі стрінгами, які повністю оголили її довгі ноги та підкреслили одне місце. Доповнили образ чорні шкіряні чоботи до стегон з відкритими носками. Б’янка тримала на грудях білу подушку.

 

 

Колишній чоловік Кім Кардашьян був одягнений у білий худі на блискавці та спортивні штани в тон. Батько чотирьох дітей довершив свій наряд білими кросівками.


Сім'я Б'янки Ченсорі побоюється, що Каньє Вест «затягує» її в секс-індустрію. Репер «використовує її», щоб просувати «сексуальну непристойність» і свій майбутній бізнес.


Торік пару помітили, коли вона гуляла вулицями Флоренції. Вигляд Б’янки розлютив місцевих мешканців. Її прозоре та сітчасте вбрання, яке залишало її груди неприкритими, користувачі соціальних мереж описали як «зневагу» до італійців.


Деякі мешканці закликали арештувати пару після того, як їх помітили під час любовного моменту на човні, коли Вест показував свої голі сідниці перед туристами.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter