Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кайлі Міноуг розповіла про свою дружбу з Крісом Мартіном із Coldplay

Факти

03 травня
101

Кайлі Міноуг і Кріс Мартін

Кайлі Міноуг розповіла про свою дружбу з Крісом Мартіном із Coldplay

 

 

55-річна австралійська поплегенда визнала, що є величезною прихильницею Coldplay. Вона розповіла, як вони стали близькими друзями і це триває впродовж десятиріччя. «Я була фанатом Coldplay, купувала багато компакт-дисків гурту», — сказала Кайлі Us Weekly «У нас взаємна повага, захоплення, дружба і любов», - додала зірка.

 

 

47-річний співак Кріс нещодавно тепло відгукнувся про дружбу і захоплення Кайлі в есе для видання TIME. Співачку ввели у список TIME-100 найвпливовіших людей 2024 року. Він розповів, що Кайлі була однією з перших людей, яких він коли-небудь зустрів на телебаченні. До того часу він був її фанатом упродовж 15 років. «Кайлі створює простір, де кожен може бути собою. Коли я дивлюся на неї, відчуваю надію. Вона є доказом того, що є люди, які не засуджують, — сказав Кріс.

 

Упродовж багатьох років Кайлі та Кріс неодноразово виступали на сцені, зокрема на фестивалі в Гластонбері 2019 року. Пара заспівала дуетом її грандіозний гімн Can't Get You Out of My Head. «Ми виросли, обожнюючи двох дивовижних попзірок», — вигукнув Кріс на сцені, коли він представляв Кайлі своїм шанувальникам.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter