Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер змусила своїх сестер розлютитися на неї в приватному літаку

Люди

Марія КАЛУШ
27 червня 15:54
289
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кайлі Дженнер і її передчуття

Кайлі Дженнер змусила своїх сестер розлютитися на неї в приватному літаку

Життєві історії

 

Кайлі Дженер

 

Відмовившись демонструвати свої стосунки з Тімоті Шаламе перед камерами, Кайлі Дженнер змусила своїх сестер розлютитися після того, як останньої миті відмовилася від поїздки в епізоді "Кардашьян", що вийшов цього тижня.


Уся родина Кардашьян-Дженнер підписала вигідну угоду з Hulu на 100 мільйонів доларів, яка забезпечила їм рівну зарплатню і зробила їх виконавчими продюсерами. 26-річну Кайлі легко можна назвати найменш помітною в шоу, а в епізоді цього тижня вона відмовилася від сімейної поїздки в Аспен.


Кайлі сказала, що була схвильована поїздкою, але після того, як їй повідомили про затримання літака через несприятливі погодні умови, тривога Кайлі зросла настільки, що вона попросилася піти... навіть під час руху літака на злітно-посадковій смузі.

 

Кайлі Дженнер


Стюардеса повідомляє пасажирам, що через погодні умови буде 30-хвилинна затримка... Минуло 48 хвилин, а літак усе ще стоїть на землі. Капітан каже: "Мені просто потрібно, щоб видимість у Ріфлі трохи покращилася, щоб ми змогли туди потрапити, тому що зараз єдиний аеропорт у цій місцевості, куди я можу потрапити, це Гранд Джанкшен".


Кендалл запитує, як далеко Гранд-Джанкшн від Аспена, і Кріс відповідає: "Щонайменше три години їзди по снігу". "Я не думаю, що це безпечно. Я не люблю їздити по снігу. Останнього разу, коли я була в Аспені, там сталося три аварії. Мій помічник розбився", каже Кайлі.


Кайлі просять не говорити про аварії, поки вони летять приватним літаком, що приземлився, на що Кайлі відповідає: "Я просто кажу, що не хочу їхати три години по снігу".
Кайлі каже всім: "Я тут, я готова, я спакувала речі, я готова їхати. Я не поїду до Гранд Джанкшену".

 

Кім Кардашьян

Пілот каже: "Я думаю, що найкращим варіантом буде дозволити мені запустити літак до Гранд Джанкшену і подивитися, яка там погода", додавши, що він буде зв'язуватися з ними по дорозі.
Кендалл запитує, чи він упевнений, що зможе долетіти до Гранд-Джанкшн, на що пілот відповідає: "О, на 100%". і Кендалл каже: "О, тоді давай просто полетимо".


Кайлі розповідає всім у літаку: "В мене дуже погане передчуття останні два дні", на що всі відповідають: "Кайлі, чому ти так кажеш?". Кайлі запитує: "А що я маю сказати? Просто тримати це в собі?", і вони всі кажуть: "Так", а Кендалл каже: "Ти не повинна говорити про це вголос".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter