Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер засвітилась у Франції на показі моди Schiaparelli

Факти

Степан СЕМКІВ
30 червня 13:12
227
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кайлі Дженнер у новій сукні

Кайлі Дженнер засвітилась у Франції на показі моди Schiaparelli

Життєві історії

 

 

24 червня Кайлі Дженнер відвідала показ Schiaparelli Haute Couture осінь-зима 2024-2025 на Тижні моди в Парижі в приголомшливому рожевому ансамблі. Її сукня мала декольте-бюстьє без бретельок, прикрашене кристалами, атласну рожеву шаль, елегантно накинуту на плечі, та прозору сітку, що делікатно прикривала обличчя.


Кайлі Дженнер одягла корсетну сукню і сітку для обличчя на показ Schiaparelli. Вона поєднала образ із дитячими рожевими підборами та зробила свій гламурний макіяж мінімальним, обравши рожеві рум'яна, коричневі губи й гладкий пучок.

 

 

Мати двох дітей опублікувала в інстаграмі свої фотографії у цьому вбранні, зібравши 5,7 мільйона вподобань. Шанувальники були спантеличені головним убором, але зійшлися на думці, що вона таки мала приголомшливий вигляд.


"Це дійсно інший рівень", сказав один із шанувальників. Інший користувач написав: "Дівчино, ця сукня така гарна, і ти в ній чудова". "Трохи дивна, але нормальна дівчина", сказав іще один.


Цей вихід у світ відбувся після емоційного моменту для жінки, яка нещодавно розплакалася в епізоді "Кардашьян", зізнавшись своїй сестрі Кендалл Дженнер, що різкі коментарі в інтернеті про її зовнішність справді впливають на неї. "Я постійно чую про себе неприємні речі. Я думаю, що після десяти років слухання це просто втомлює".


І додала: "Торік я вирушила в подорож, розчинивши половину мого філлера для губ. Я ненавиджу навіть вести цю розмову знову і знову. Мені здається, що це марна трата мого дихання, тому що я думаю, що зі мною це ніколи не зміниться".


"Я ніколи раніше не плакала через це, але, мабуть, це дійсно впливає на мене. Люди говорили про мою зовнішність ще з 12 чи 13 років, ще до того, як я почала користуватися філлером для губ", сказала вона своїй сестрі-супермоделі, намагаючись заспокоїти Кайлі.

 

Джерело: https://www.the-express.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter