Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер у сукні з золотими спіральними браслетами на обох зап'ястях

Люди

Степан ПАВЛІВ
03 жовтня 14:55
144
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кайлі Дженнер і її дуже тонка талія

Кайлі Дженнер у сукні з золотими спіральними браслетами на обох зап'ястях
Зірка дивує шанувальників

Життєві історії

 

 

Коли справа доходить до Кайлі Дженнер, краса це буквально біль! Щотижня моди засновниця бренду Khy незмінно представляє нові образи, сидячи в першому ряду поряд з іншими зірками.


Однак чорна сукня, яку вона одягла на показ Schiaparelli на Тижні моди в Парижі 26 вересня, зацікавила навіть шанувальників, деякі з них запитували, чи не видалили їй «ребра», так щільно вона облягала талію. 


Коментар одного з шанувальників став вірусним: «Її талія нереально мала» і «недосяжна» для середньостатистичної людини.


Мати двох дітей поєднала сукню з золотими спіральними браслетами на обох зап'ястях і взула чорні мюлі з відкритим носком. Її темне волосся було укладене гламурними старо-голлівудськими хвилями з бічною бахромою.

 


Тільки-но фотографії та відео з її ансамблем з'явилися в інстаграмі, користувачі згуртувались у розділі коментарів, щоб запитати, як її талія могла бути такою тонкою. Шанувальники вважають, що Кайлі Дженнер видалили ребра після того, як побачили її чорну сукню на показі Schiaparelli.


«Вона виглядає так, ніби їй видалили ребра». «Вона постійно тримається за бік, ніби боїться, що її стегно впаде». «Мені здається, чи її талія шалено маленька?» запитав один шанувальник, на що інший користувач відповів: «Нереально маленький і недосяжний розмір для всіх жінок без хірургічного втручання».


Кайлі, як і решта родини Кардашян, завжди була предметом суперечок щодо їхніх тіл. Багато шанувальників пов'язують їхню статуру з хірургічним втручанням. Хоча косметична магнатка Кайлі визнала, що в неї є грудні імплантати і наповнювачі для губ, але вона ніколи не відповідала на чутки про можливу операцію з видалення жирових клітин.


Раніше вона також розплакалася під час епізоду серіалу «Кардашян» через критику своєї зовнішності.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter