Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер святкувала 27-й день народження в білій сукні

Факти

Степан ПАВЛІВ
15 серпня 11:45
346
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кайлі Дженнер та її велика родина

Кайлі Дженнер святкувала 27-й день народження в білій сукні
День народження американської магнатки

Життєві історії

 

 

Магнатка Кайлі Дженнер відсвяткувала свій день народження в суботу, 10 серпня, і поділилася світлинами зі святкування в інстаграмі, продемонструвавши своє вбрання та пам'ятні моменти цього дня.


Дженнер підтримала тренд на декольте, одягнувши розкішну чорну сукню зі стильним вирізом на спині. Останнім часом Кайлі обирає більш природний макіяж відповідно до естетики "чистої дівчини", обираючи м'який кораловий нюд для губ і дозволяючи своєму темному волоссю спадати легкими хвилями.


Мати двох дітей підписала свій пост в інстаграмі: "27 (майже 30), сповнена любові й така вдячна. Дякую тобі, Боже".


Фраза "майже 30" походить зі сцени "Кардашьян" із четвертого сезону. В цьому епізоді Кайлі жартома сказала Кендалл, що їй майже 30, хоча Кендалл було лише 27. Коли Кендалл спробувала відмахнутися, Кайлі грайливо наполягла, що Кендалл може називати її 30-річною, коли їй виповниться 27.

 


Кожен член сім'ї приєднався до соціальних мереж, щоб відсвяткувати особливий день Кайлі, ділячись сердечними повідомленнями та публікуючи чарівні ретро-фотографії з її дитинства до сьогодні.
Близькі друзі Дженнер Гейлі Бібер, Стассі Караніколау, Лорен Перез та Іріс Палмер поділилися закулісними фотографіями та відео зі святкування, враховуючи кумедний знімок печива, прикрашеного образом Дженнер з її культового дефіле від Schiaparelli.


Її мама та "мама-менеджерка" Кріс Дженнер опублікувала сердечний підпис для своєї молодшої дитини: "З днем народження, моя прекрасна дівчинко!!! Я закохалася в тебе, тільки-но ми зустрілися... це було кохання з першого погляду! Я неймовірно пишаюся тобою і дякую Богові за тебе щодня. Ти найнеймовірніша мама, і я люблю спостерігати за тобою та твоїми дітьми щодня. Ти така добра, ніжна, спокійна, розумна, творча, весела, співчутлива, турботлива, любляча, щедра, чутлива й сильна. Ви дивуєте і надихаєте мене й багатьох інших бути найкращою версією нас самих. Ти щодня вчиш мене чогось нового про любов, життя і стійкість, і я неймовірно щаслива бути твоєю мамою. Нехай усі твої мрії здійсняться!!!!!! Я люблю тебе більше, ніж ти можеш собі уявити. Бувай, мамочко".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter