Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер розтривожила своїх шанувальників світлинами на яхті

Факти

Богдана СВІТЕНКО
21 серпня 17:30
97
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кайлі Дженнер на яхті під час грози

Кайлі Дженнер розтривожила своїх шанувальників світлинами на яхті
Кайлі Дженнер на яхті

Життєві історії

 

Американська зірка Кайлі Дженнер продемонструвала себе у відкритому морі, опублікувавши нові фотографії у своїх соцмережах. 27-річна Кайлі підкреслила свій прес і пишне декольте, позуючи в білому вбранні на яхті під час грози. «Матінка-шторм», написала Дженнер під публікацією.

 

 

Однак шанувальники зірки були стурбовані тим, що вона робила. Декілька фанатів зазначили, що дуже небезпечно спиратися на металеві поруччя під час грози, адже якщо блискавка в них влучить, то Кайлі вдарить струмом.

 

Weather.gov повідомляє: блискавка може подорожувати на великі відстані по дротах або інших металевих поверхнях. Метал не притягує блискавку, але він забезпечує їй шлях, яким вона може рухатися.

 

Публікацію зроблено невдовзі після того, як Кайлі Дженнер з’явилась обкладинці британського Vogue та відповіла на припущення, що вона використовувала медичні препарати, щоб привести себе у форму після останньої вагітності. «Я важила 200 фунтів (приблизно 90 кг), коли народила своїх дітей. Я остаточно скинула всю зайву вагу після народження доньки, а потім завагітніла сином, через два місяці», пояснила жінка. Також вона додала: «Невже всі забули, що у мене було двоє дітей і я набрала 60 кг за обидві вагітності?».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter