Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер отримала хвилю хейту від своїх шанувальників

Люди

Степан СЕМКІВ
02 вересня 10:58
147
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кайлі Дженнер вводить в оману читачів

Кайлі Дженнер отримала хвилю хейту від своїх шанувальників
Зірковий обман

Життєві історії

 

 

На Кайлі Дженнер знову обрушилася критика за пропаганду «нереалістичних» стандартів тіла на нещодавніх фотографіях купальників для свого бренду одягу.


Молодша сестра Дженнер продемонструвала свої нові бікіні в інстаграмі, виставивши напоказ фігуру «пісочний годинник» в атласному небесно-блакитному роздільному купальнику. Верхня частина вирізнялася тонкими подвійними бретельками та деталями з рюшами, а нижня подібним дизайном з тонкими бретельками для мінімалістичного вигляду. Для фотографій вона позувала в різних ракурсах, імовірно, на своєму задньому дворі.

 


Хоча фотографії демонструють її фірмовий стиль і пози в бікіні, багато користувачів не були вражені її «неприродним» тілом і висловили занепокоєння щодо чуток про якість лінії одягу.
Можна з упевненістю сказати, що її підписники не стримувалися в коментарях: «Хіба її остання лінія купальників не була абсолютним лайном? Навіщо комусь це купувати, ха-ха?». «Хто їх носить, вони ж крихітні? Так нереально». «А в тобі є хоч щось справжнє?»


Шанувальники звинувачують Кайлі Дженнер у переробленні її «провальної» лінії купальників.


На іншому фото мати двох дітей вдягла сріблястий атласний суцільний купальник з боковими вирізами, вирізом у вигляді замкової щілини по центру та перехресним вирізом на шиї. Однак гостроокі шанувальники помітили, що він мав разючу схожість з жовтим суцільним купальником, який вона просувала 2021 року для свого попереднього проекту Kylie Swim.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter