Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер і її сестра Кендалл змагаються за звання «володарки найкращої сукні»

Факти

Світлана Терпан
21 жовтня 14:10
165
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кайлі Дженер в обтислій двоколірній сукні без рукавів

Кайлі Дженнер і її сестра Кендалл змагаються за звання «володарки найкращої сукні»
Дві зірки на червоній доріжці

Життєві історії

 

 

Модель Кайлі Дженнер вразила всіх, прибувши на четвертий щорічний гала-вечір Музею Академії в Лос-Анджелесі. Молодша Дженнер доповнила свій елегантний образ подовженим манікюром тілесного кольору із загостреними кінчиками. Вона блиснула своєю широкою усмішкою на обличчі з матовим макіяжем, імовірно, з використанням продуктів із її лінії косметики.

 

У своєму інстаграмі після заходу Кайлі написала, що вони зі старшою сестрою не переставали сміятися на червоній доріжці.

 

 

На заході до сестри приєдналася Кендал, яка мала чудовий вигляд у чорній сукні з халтер-коміром і сексуальними вирізами на ліфі. Усе ще демонструючи свій новий образ блондинки, супермодель зробила стрижку боб із бічним проділом та тугими пружними локонами. Кендал продемонструвала короткий стриманий французький манікюр у своєму позачасовому образі.

 

Іншими відомими особами на гала-вечорі була Кім Кардаш'ян, яка прибула в білому корсеті та відповідному халаті. Аріана Гранде завітала в білій сукні в горошок без бретельок. Селена Гомес приголомшила всіх в оксамитовій темно-синій сукні з халтер-коміром і чорним шкіряним бюстгальтером з вирізом.

 

Довідка. 


Кайлі Крістен Дженнер американська модель, підприємниця та зірка реаліті-шоу. Вона стала відомою завдяки участі в популярному телешоу «Сім'я Кардашян». Однак справжню славу і багатство Кайлі принесла її власна лінія косметики Kylie Cosmetics.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter