Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе. Стосунки пари погіршуються

Люди

Марія КАЛУШ
03 червня 18:40
267
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе

Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе. Стосунки пари погіршуються

Життєві історії

 

 

Друзі та сім'я Кайлі Дженнер побоюються, що їй розбив серце Тімоті Шаламе, а вона не вміє розставляти правильно пріоритети. 

 

Пара вперше породила чутки про знайомство, коли 26-річну Кайлі сфотографували в будинку актора в Беверлі-Гіллз у червні. Закохані оприлюднила свій роман торік у вересні на концерті Бейонсе.

 

Незважаючи на те, що вони були вдвох на церемонії вручення премії «Золотий глобус» у січні цього року, відтоді пари не знімали разом. Це породило шалені припущення про розрив їхніх стосунків.

 

 

Інсайдери розповіли DailyMail.com, що близькі до Кайлі друзі побоюються, що 28-річний Тімоті, який знімає майбутній біографічний фільм про Боба Ділана в Нью-Джерсі, не знаходить часу для Дженнер. «Кайлі намагається зберегти свої стосунки з Тімоті, але довколишні побоюються, що стає очевидним, що він уже не так зацікавлений у їхніх стосунках, як вона», — повідомило джерело видання.

 

За словами інсайдерів, Кайлі Дженнер усе ще «шалено закохана» в актора Тімоті Шаламе. «Кайлі шалено закохана в Тімоті, і вона так багато вклала в ці стосунки. Вона розповіла про їхній роман, тому що була впевнена, що він триватиме,  розповіло джерело. Але дехто вважає, що він не ставить її в пріоритет. Її сестри наполягають залишити його, але вона не може». 

 

Упродовж кількох місяців шанувальники сумнівалися, що вони ще підтримують стосунки. Інсайдери раніше повідомляли DailyMail.com, що вони навмисне відводять від себе увагу медіа, поки Тімоті зосередився на просуванні науково-фантастичного блокбастера «Дюна-2».

 

 

«Його кар'єра йде вгору, і він хоче захистити її і дозволити їй процвітати, спираючись на свій талант, а не на те, з ким він зустрічається або не зустрічається, — повідомило джерело в березні. Він також хоче захистити свої стосунки з Кайлі. 

 

Друге джерело додало, що Кайлі, яка має двох дітей від свого колишнього чоловіка Тревіса Скотта, насолоджується приватністю. «Кайлі «намагається зберегти свої стосунки з Тімоті», — розповідає інсайдер DailyMail.com.

 

Наразі Тімоті знімає біографічний фільм про Боба Ділана «Повна невідомість» у Нью-Джерсі. Минулого місяця про пару почали ходити чутки про вагітність, які вперше спровокував комік Деніел Тош. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter