Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер досі переживає через свою зовнішність і образи

Люди

Степан СЕМКІВ
20 липня 14:26
557
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кайлі Дженнер і численні пластичні операції

Кайлі Дженнер досі переживає через свою зовнішність і образи

Життєві історії

 

 

Мільйонерка Кайлі Дженнер потрапила в заголовки газет після відвертого та відвертого моменту на сімейному реаліті-шоу Hulu, де вона розповіла про емоційний тягар життя під постійним контролем. 26-річна магнатка косметичної компанії Kylie Cosmetics зізналася, що невпинна критика в інтернеті та громадське несхвалення глибоко вплинули на неї.


За словами джерела, яке розповіло виданню Life & Style на початку цього місяця, Дженнер уже давно бореться з глибоко вкоріненою невпевненістю щодо своєї зовнішності, що походить з її ранніх років. Ця невпевненість змусила її зробити численні пластичні операції до того, як їй виповнилося 25 років. Незважаючи на «багато процедур», зазначило джерело, її почуття неадекватності не зникло.


Нещодавно джерело повідомило виданню: «Кайлі надзвичайно сором'язлива щодо своєї зовнішності. Вона відчуває глибоку невпевненість у тому, який вигляд вона має, із самого дитинства, й саме тому вона зробила так багато пластичних операцій до 25 років». І додають про матір двох дітей: «Але, на жаль, хай би скільки процедур вона робила, її невпевненість у собі, здається, ніколи не зникає».


У згаданому епізоді «Кардашьянів» від 20 червня Дженнер зі сльозами на очах розповіла про роки негативної реакції через свою зовнішність, розкриваючи злети і падіння свого життя в очах громадськості. «Тепер замість того, щоб зосередитися на тому, що вона хоче змінити в собі, вона нав'язливо переживає, що зайшла занадто далеко з операцією і їй потрібно зробити більше, щоб виправити помилки», — додав інсайдер.


Зовнішність Дженнер була під пильною увагою ще з дитинства, відколи камери почали документувати життя її сім'ї в шоу «Встигай за Кардашьян» 2007 року. В підлітковому віці Дженнер привернула до себе значну увагу тим, що збільшила губи за допомогою філерів, створивши помітно повніший вигляд. Про нове шоу своєї знаменитої сім'ї Дженнер нещодавно зазначила: «Торік я вирушила в подорож, розчинивши половину мого філера для губ».


Вона додала: «Я ненавиджу вести цю розмову знову і знову, тому що це схоже на марну трату мого дихання, тому що я думаю, що зі мною це ніколи не зміниться». Дженнер продовжила: «Навіть якби я перенесла стільки операцій і зробила все це, не думаю, що це нормально говорити про чиюсь зовнішність. Люди говорили про мою зовнішність із 12-13 років, ще до того, як я зробила собі губи».  

 


Однак джерело показує, що Дженнер залишається невблаганною у своєму прагненні. «Вона використовує так багато фільтрів на своїх фото і відео, навіть після всіх грошей, які витратила на операцію, тому що незалежно від того, скільки вона зробила, цього ніколи не достатньо, щоб полегшити це глибоке відчуття, що вона просто не відповідає вимогам, саме тому вона продовжує щось наолужувати ще», сказали вони.


Незважаючи на емоційну розмову про її появу на шоу, Дженнер вдалося зберегти позитивний настрій. «Думаю, що я дійсно сильна людина і мене поставили на цю посаду не просто так, розмірковує Дженнер. Я вважаю себе впевненою в собі людиною. Я така вдячна, така благословенна, що можу прокидатися і дивитися в дзеркало, і мені подобається те, що я бачу, і я відчуваю себе красивою. Але водночас лише одна людина може витримати так багато».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter