Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ірина Шейк та її донька Леа насолоджувалися прогулянкою

Факти

Марія КАЛУШ
08 липня 01:36
129
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ірина Шейк, Бредлі Купер і донечка

Ірина Шейк та її донька Леа насолоджувалися прогулянкою

Життєві історії

 

 

Супермодель Ірина Шейк не втрималася від спокуси морозива цього тижня, влаштувавши чарівне побачення з донькою! Незважаючи на літню спеку, Ірина продемонструвала свій неповторний стиль, одягнувши елегантний чорний ансамбль для їхнього солодкого дівочого дня.


Одягнена в чорний светр, шкіряні штани та кросівки Adidas, Шейк перетворила прогулянку на справжній показ мод. Вона невимушено вела на повідці собаку Арахіс, тримаючи в іншій руці каву з льодом. Доповнивши свій образ розкішним намистом, сумочкою та чорними сонцезахисними окулярами, Ірина зробила акцент на своєму гламурному стилі, не втрачаючи елегантності.
Її семирічна донька Леа також не згаяла нагоди насолодитися літнім днем, обравши на побачення з мамою сукню з ананасовим принтом, кросівки та, звичайно ж, ріжок морозива.

 


Нещодавно дует мами та доньки, ймовірно, був зацікавлений у пошуках нового будинку. 38-річна Ірина виставила на продаж свій дуплекс у Вест-Віллідж, оцінивши квартиру з трьома спальнями та двома з половиною ванними кімнатами 4,2 мільйона доларів.


Ірина розділяє батьківські обов'язки з виховання Леа з актором Бредлі Купером, який також живе в Нью-Йорку. Раніше вона описувала Леа як дитину з легким характером і з захопленням хвалила Бредлі за його роль чудового батька.


"Ми обоє беремо Леа з собою всюди. З нею дуже легко. Два дні тому мені потрібно було йти в спортзал, тож я просто дала їй альбом для малювання і сказала: "Мама тренується". Вона малювала цілу годину. Потім ми пішли на примірювання до Майкла Корса. Вона познайомилася з усіма дівчатами. Майкл подарував їй сумку. Вона намалювала йому котика", поділилася Ірина торік в інтерв'ю Elle.

 


Щодо Купера Шейк зазначила: "Ми завжди знаходимо спільну мову. Він найкращий батько, про якого ми з Леа могли тільки мріяти. Це завжди спрацьовує, але це завжди спрацьовує, тому що ми змушуємо його працювати".


Джерео: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter