Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ірина Федишин зачарувала світлинами з річниці шлюбу

Люди

29 липня
104

Ірина Федишин зачарувала світлинами з річниці шлюбу

Ірина Федишин — українська співачка попмузики, замилувала спільними кадрами з чоловіком Віталієм Човником, як вони святкували "трояндове" весілля, що відбулось 29 липня. Про це виконавиця повідомила у себе в Instagram.


Артистка та продюсер разом у шлюбі вже 17 років. Святкового дня Ірина поділилась радісними емоціями та розповіла секрет міцних стосунків у їхньому подружжі.


"Сьогодні 17 років нашій сім'ї! "Трояндове" весілля! Щасливі разом! Щоб створити сім’ю, потрібно полюбити, а щоб зберегти, треба мати багато талантів: любити, терпіти, прощати, жартувати, підтримувати одне одного і не забувати про романтику. Так ніхто ще не кохав", — написала Ірина Федишин у дописі.

 

Фото: https://www.instagram.com/irynafedyshyn/?hl=uk


Шанувальники щиро відреагували у коментарях та привітали пару з важливою датою, а також побажали зберегти кохання крізь роки.

 

Додамо, що Федишин з Човником одружились, коли виконавиці було лишень 19 років. Тоді співачка чи не вперше виступала на сцені одного із заходів, а Віталій був ведучим. Нині в сім’ї підростає двоє синів — 12-річний Юрій і 8-річний Олег.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter