Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Інес де Рамон у неймовірному білому наряді на вулицях Нью-Йорка

Люди

09 травня
122

Інес де Рамон і Бред Пітт

Інес де Рамон у неймовірному білому наряді на вулицях Нью-Йорка

ЗІРКИ STORRISS

 

Бред Пітт і Анджеліна Джолі 

 

Дівчина Бреда Пітта Інес де Рамон мала неперевершений вигляд у білому костюмі в Лос-Анджелесі. Це сталося за кілька днів після її романтичної відпустки на пляжі з 60-річним актором.

 

34-річна модель, яку нещодавно помітили на прогулянці з Бредом, мала ангельський вигляд у білому жилеті та штанах у тон. Вона наділа темні сонцезахисні окуляри, срібний браслет і вишукану золоту каблучку. Її каштанове волосся спадало на плечі. Модель носила величезний чорний гаманець. Зірка додала своєму образу невимушеності, одягнувши модні білі кросівки.

 

Інес зустрічається з Бредом від 2022 року. До знайомства з культовим актором вона перебувала в трирічному шлюбі із зіркою «Щоденників вампіра» Полом Уеслі, з 2019 до 2022 року. Нещодавно стало відомо, що актор переселив Інес до себе в будинок.

 

 

Інес де Рамон постійно демонструє підтримку Пітта й допомагає йому забути про проблеми з розлученням із колишньою дружиною Анджеліною Джолі. Пара завжди перебуває в гарному настрої, а їхні стосунки прогресують.

 

Джерела нещодавно повідомили DailyMail.com, що Пітт докладає значних зусиль, щоб «змінити своє життя», незважаючи на останню юридичну драму в його юридичній битві за розлучення з Анджеліною Джолі. Колишня пара була одружена з 2014 до 2019 року. Інсайдери стверджують, що актор відчайдушно хоче назавжди порвати всі стосунки з колишньою, щоб нарешті «скинути» з їхнього шлюбу демонів. 

 

Колишній будинок пари у Франції, приголомшливий маєток площею 1200 акрів і виноградник коштував 60 мільйонів доларів, коли вони купили його 2008 року. Завдяки його зусиллям та інвестиціям у бізнес зараз маєток вартує 164 мільйони доларів. 2021 року Джолі продала свою 50-відсоткову частку в Chateau Miraval російському олігарху Юрію Шефлеру без згоди свого чоловіка.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter