Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Інес де Рамон має розкішний вигляд у мідісукні в Лос-Анджелесі

Люди

Марія КАЛУШ
22 вересня 13:07
204
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Інес де Рамон і Бред Пітт неперевершені

Інес де Рамон має розкішний вигляд у мідісукні в Лос-Анджелесі
Зіркова пара номер один

Життєві історії

 

 

Зірка Бред Пітт і модель Інес де Рамон не припиняють доводити, що вони є найновішою голлівудською парою, і це лише за декілька тижнів після їхнього дебюту на червоній доріжці Венеційського міжнародного кінофестивалю.


31-річна дизайнерка ювелірних прикрас уже зарекомендувала себе справжньою модницею, адже її сфотографували в іншому суперстильному ансамблі, коли вона разом із 60-річним актором Піттом відвідала прем'єру фільму «Вовки» в китайському театрі TCL в Лос-Анджелесі. Потім вони продовжили своє побачення в модному ресторані Mother Wolf в тому ж стильному вбранні.


Зірка «Швидкісного поїзда» та його кохана, які зустрічаються вже майже два роки, скоординували свої вбрання для гламурного вечора побачення. Інес мала неймовірний вигляд у відвертій мідісукні, що облягала фігуру, з відкритим плечем і крученим декольте. Модель Uter доповнила образ нюдовими туфлями-човниками з відкритим носком і темно-коричневим клатчем.

 


Вона також додала намисто зі смарагдів і діамантів та сережки. Її волосся було укладене в гладку хвилясту зачіску з проділом по центру, а з макіяжу були сяюча основа та губи натурального кольору.
Зі свого боку, актор «Формули-1» доповнив образ своєї дівчини, одягнувши піджак нюдового кольору з ґудзиками під черепаховий панцир і відповідні штани. Під нього він одягнув білу сорочку і додав чорні сонцезахисні окуляри-авіатори, білосніжні мокасини та срібні ланцюжки на шиї. 


Соціальні мережі рясніли захопленими коментарями. «Красива пара, сподіваюся, вони щасливі», написав один із шанувальників на сторінці Just Jared в Instagram, де було розміщено кілька фотографій пари. «Вони мають гарний вигляд»,  погодився другий, а потім поставив три вогняні смайлики.


«Вона прекрасна жінка», написав третій шанувальник. «Вона розкішна... прекрасна пара, бажаю їм обом щастя разом», похвалив четвертий, після чого поставив емодзі з червоним сердечком. «Обожнюю її сукню, така витончена і дуже сексуальна», зробив комплімент іще один шанувальник, якого повторив хтось інший, написавши: «Мені подобається її стиль».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter