Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Imagine Dragons запросили на сцену хлопця, рідне село якого знищили рашисти

Факти

17 серпня
148

Imagine Dragons запросили на сцену хлопця, рідне село якого знищили рашисти

Imagine Dragons — американський поп-рок-гурт, під час концерту у Варшаві запросив на сцену 14-річного Сашка зі знищеного села на Миколаївщині, який став героєм їхнього кліпу Crushed. Про це повідомили на Facebook UNITED24.


Хлопець розповів, що йому було трохи страшно виходити на сцену. Проте відчув заспокоєння, коли разом із Деном Рейнольдсом, — фронтменом колективу, — підняв синьо-жовтий стяг.


“Люди борються за свободу, люди борються за свої оселі, люди борються за свою країну. Люди борються за свої міста, за свої села. Я хочу запросити на сцену Сашка, який сьогодні тут. Будь ласка, ваші оплески Сашкові. Ми виконаємо наступну пісню для тебе”, — сказав лідер гурту.

 

Скриншот із відео


До слова, український прапор із написом UNITED24 та автографами учасників Imagine Dragons розіграють серед людей, які зроблять благодійний внесок.


“Дякуємо нашим амбасадорам Imagine Dragons за підтримку, дякуємо нашому донору «Аврорі» за те, що будинок Сашка відбудовують, дякуємо кожному, хто допомагає Україні!” — написали U24.


Доповнимо, що кліп Crushed знімали в Україні, у селі Новогригорівка Миколаївської області. У ньому йдеться про те, що 14-річний Сашко втратив рідне село, яке росіяни бомбили майже пів року, і від якого нічого не залишилось. Хлопець зумів урятуватись під час обстрілів, а його сусіди не змогли.


Нагадаємо, що американський колектив номінували на престижну премію MTV Video Music Awards за цю відеороботу.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter