Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Хоакін Фенікс і Леді Гага в першому тизері Joker: Folie à Deux

Факти

10 квітня
114

Хоакін Фенікс — в’язень психіатричної лікарні

Хоакін Фенікс і Леді Гага в першому тизері Joker: Folie à Deux

 

 

Хоакін Фенікс в’язень психіатричної лікарні Готем-Сіті Arkham Asylum у першому тизері довгоочікуваного продовження Joker: Folie à Deux.

 

49-річний актор Фенікс заробив 20 мільйонів доларів, щоб повторити свою оскароносну роль виснаженого коміка Артура Флека, якого ув’язнили після того, як його психопатичний злочин призвів до смерті семи людей. У 30-секундному ролику Хоакін маніакально сміється, стоячи на самоті під проливним дощем. 

 

 

У попередньому фільмі не було видно психіатра Артура доктора Гарлін Квінзел (Леді Гага), чиє альтер его Гарлі Квінн з’являється після того, як вона створює з ним одержимі, смертоносні романтичні стосунки. 37-річна актриса, володарка «Золотого глобуса», яка отримала 12 мільйонів доларів гонорарів, також пішла на знімальний майданчик. Вона створила свого першого персонажа після поганого італійського акценту в ролі найнятої вбивці Патріції Реджані в драмі Рідлі Скотта «Дім Гуччі» 2021 року. 

 

«Світ — це сцена». Це слоган мюзиклу Warner Bros., який містить 15 каверів на «дуже відомі пісні». Також у фільмі буде одна або дві оригінальні пісні, ймовірно, Леді Гаги.

 

Joker: Folie à Deux отримав рейтинг R від MPAA «за різке насильство, нецензурну лексику, трохи сексуальності та сцени з оголеними людьми». Сиквел Тодда Філліпса з бюджетом 200 мільйонів доларів вийде в кінотеатрах США та Великобританії 4 жовтня. 

 

Перший «Джокер» увійшов в історію 2019 року як найкасовіший фільм усіх часів з рейтингом R, зібравши 1,079 мільярда доларів у світовому прокаті, незважаючи на неоднозначні відгуки. Тизер фільма можна переглянути в ютюбі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter