Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Хоакін Фенікс і Леді Гага потрапили у вірусний кліп в ТікТок

Факти

Степан ПАВЛІВ
17 жовтня 14:10
129
Джерело: Газета "Життєві історії"

Хоакін Фенікс шепоче щось Леді Газі на вухо

Хоакін Фенікс і Леді Гага потрапили у вірусний кліп в ТікТок
Дві зірки кіно і враження глядачів від фільму

Життєві історії

 

 

Прем'єра фільму «Джокер: Folie à Deux» відбулася на першому показі у Венеції, Італія. Обидві зірки відвідали прем'єру й були одягнені на всі сто. Вони спостерігати за своєю важкою працею та артистизмом на великому екрані, але, схоже, не всім сподобався фільм. 


У кліпі на TikTok, що вже став вірусним, Хоакін Фенікс нахиляється до Леді Гаги, коли фільм закінчується, і шанувальники гадають, що він прошепотів їй щось недобре. 


Фільм, який став новою версією класичної кінофраншизи про Джокера, є мюзиклом, що пояснює, чому талановита Леді Гага, чиє справжнє ім'я Стефані Джерманотта, зіграла одну з головних ролей. Однак, схоже, Хоакін Фенікс не був прихильником свіжого погляду на улюблену класику. У вірусному відео можна побачити, як 49-річний актор нахиляється до своєї партнерки, а всі навколо аплодують, і хоча на відео цього не чути, читачі по губах вважають, що актор не побоявся сказати те, що насправді відчував.

 


«Це жахливо», здається, він каже Джерманотті, на що вона відповідає: «Ні, це не так, не кажи так», посміхаючись і плескаючи в долоні. Але Фенікс тримається міцно, кажучи далі: «А я думаю, що так воно і було». «Ти так думаєш?» запитує Леді Гага з більш серйозним виразом обличчя. І він відповідає: «Звичайно». Співачка Bad Romance каже, що їй дуже сподобалося, і після короткого «Ой» Хоакін Фенікс відступає від Леді Гаги, жестом запрошуючи натовп аплодувати їй, а не йому.


У коментарях до вірусного кліпу думки фанатів розділилися: погоджуватися з Феніксом чи стати на бік Леді Гаги. «Цей хід був найгіршим жартівливим фільмом за всю історію!» написав один з користувачів. «Про що вони думали? Нічого, крім поганого мюзиклу, і закінчення відстійне». «"Джокер-2" був чудовим», не погодився інший коментатор. «Чудова гра акторів, чудова історія». «Будьте професіоналами! заперечив третій. — Незалежно від того, яким вийшов фільм!».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter