Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Хайді Клум продемонструвала свою фігуру на вечірці номінантів на премію «Еммі»

Факти

Степан ПАВЛІВ
19 вересня 20:18
11
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Хайді Клум у мінісукні в Лос-Анджелесі

Хайді Клум продемонструвала свою фігуру на вечірці номінантів на премію «Еммі»
Супермодель на вечірці

 

 

Супермодель Хайді Клум виблискувала в мікромінісукні з анімалістичним принтом, з глибоким вирізом і декольте, прикрашеним паєтками золотого, коричневого і чорного кольорів. Вона взула чорні мюлі, які підкреслили її стрункі ноги.


Її гламурний образ поєднував смокі-айз, контурні щоки та оголені губи. Мати чотирьох дітей уклала своє світле волосся в гладку пряму зачіску з ідеальним проділом по центру. Бокові вирізи з обох боків її сукні були, мабуть, найбільш відвертою особливістю.

 


Німецька супермодель, схоже, відірвалася на вечірці, оскільки вона завантажила кілька фотографій з ночі на свою сторінку в інстаграмі. На одній з них колишній ангел Victoria's Secret позує біля фотокабінки, демонструючи шанувальникам свою підтягнуту спину та ноги. В іншому пості вона стояла біля розкішного басейну, милуючись приголомшливим краєвидом, а потім повернулася до камери і всміхнулася.


Хайді мала приголомшливий вигляд на офіційній вечірці після церемонії вручення премії «Еммі» 15-го числа в чорній сукні без бретелей, продемонструвавши ще трохи тіла з зухвалими асиметричними розрізами на грудях. Ще кілька розрізів на стегнах і трохи нижче грудей надали їй ще більш сміливого вигляду.


Приголомшлива чорна сукня набула мерехтливого вигляду завдяки срібним прикрасам навколо кожного вирізу. На вечірці Клум веселилася зі своєю колегою з AGT і близькою подругою Софією Вергарою. На одному зі знімків Хайді поцілувала Софію в щоку, а на іншому вони позували пліч-о-пліч, хизуючись своїми вбраннями та хтивими тілами. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter