Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвен Стефані здіймає хвилю почуттів останнім синглом Somebody Else's

Люди

Марія КАЛУШ
13 жовтня 14:27
117
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Гвен Стефані та її новий альбом пісень Bouquet

Гвен Стефані здіймає хвилю почуттів останнім синглом Somebody Else's
Зіркова співачка та її почуття

Життєві історії

 

 

Багато шанувальників припускають, що нова мелодія Гвен може бути докором її колишньому, Гевіну Россдейлу. В новому треку із заразливим гітарним супроводом 55-річна фронтвумен No Doubt, зокрема, співає: «Я не знаю, що таке серце, як моє, робило в такому коханні».

 

У тексті пісні також є слова: «Я не знаю, що така жінка, як я, робила з таким чоловіком, як ти. Але тепер у мене є таке справжнє кохання». У міру того, як розгортається відвертість, зірка ска-панку, здається, стверджує, що повністю відійшла від своїх попередніх стосунків. Вона також співає про пошук «справжнього» кохання після того, як опустилася на «дно».

 

Гвен Стефані відтіняє свого колишнього Гевіна Россдейла в новому треку Somebody Else's. Стефані та 58-річний рокер Буш Россдейл, як відомо шанувальникам, одружилися 2002 року і мають трьох синів: 18-річного Кінгстона, 16-річного Зуму та 10-річного Аполлона.

 

Хітмейкер Hollaback Girl і виконавиця пісні Glycerine розлучилися 2015 року після майже 12 років шлюбу, а наступного року остаточно оформили розлучення.

 

 

У листопаді 2015 року Стефані розповіла про свій роман з Блейком Шелтоном, колегою з «Голосу країни». Пара одружилася в липні 2021 року в каплиці, розташованій на ранчо кантрі-суперзірки в Оклахомі.      

 

У приспіві своєї нової пісні Стефані також співає: «Ти чужий. І це навіть не розбиває моє серце». А також: «Кожен день з тобою це дно. Покинувши мене, ти врятував мене, мій Боже. Подивись, як я розквітаю. Ти чужа проблема».    

 

Гвен Стефані з чоловіком Шелтоном

 

Протягом усього треку Стефані, здається, називає свого невідомого колишнього партнера «фальшивим», а в один момент вона заходить так далеко, що заявляє: «Ти для мене мертвий».

 

Хоча Стефані ще не розкрила, хто є темою її пісні Somebody Else's, багато шанувальників вказують на Россдейла як на її натхненника.  


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter