Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвен Стефані отримала тисячі привітань шанувальників із нагоди 55-річчя

Факти

Марія КАЛУШ
09 жовтня 12:19
138
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Гвен Стефані та чоловік Блейк Шелтон

Гвен Стефані отримала тисячі привітань шанувальників із нагоди 55-річчя
Ювілей зіркової співачки

Життєві історії

 

 

3 жовтня зіркова співачка Стефані святкувала ювілей. Її 48-річний чоловік Блейк Шелтон віддав їй найщирішу данину поваги в соціальних мережах попри те, що ширяться чутки про розрив стосунків пари. 


Шелтон поділився каруселлю фотографій, на яких вони вдвох, у своєму акаунті в інстаграмі, супроводжуючи їх наймилішим привітанням з днем народження. Блейк Шелтон опублікував стисле й чарівне привітання: «З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ мою улюблену дівчину... мою красуню! Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ!».


Першим фото в каруселі було миле селфі, на якому вони усміхаються, а другим їхній спільний виступ на сцені, де вони роблять те, що вміють найкраще. Третім було фото Гвен, яка сидить на колінах у свого чоловіка, а четвертим і останнім мистецьке дзеркальне селфі, на якому вони вдвох сидять у машині.

 

Як і очікували, пост колишнього тренера «Голосу країни» отримав багато любові від шанувальників у коментарях, багато фанатів висловлювали захоплення їхнім романом. «Ти наймиліший, і ви з Гвен моя улюблена пара в історії! Ви прекрасні разом!» вигукнув один фанат. «Будь ласка, ніколи не дивуйте нас розлученням... ви відновили сенс кохання для всіх нас!» додав інший, а за ним емодзі з червоним серцем.


Джерело: https://www.shefinds.com

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter