Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвен Стефані одягла на прем'єру сліпуче вбрання з камуфляжним принтом

Люди

Марія КАЛУШ
25 вересня 13:08
495
Джерело: Газета "Життєві історії"

Гвен Стефані знову в складі суддівської колегії

Гвен Стефані одягла на прем'єру сліпуче вбрання з камуфляжним принтом
Зірка Стефані на шоу номер один у США

Життєві історії

 

 

Американське шоу «Голос країни» нарешті повертається на екрани в абсолютно новому сезоні, а разом з ним і абсолютно новий склад суддів, який бачить повернення деяких фаворитів і зовсім нові обличчя!


Реба МакЕнтайр, Майкл Бубле, Снуп Догг та Гвен Стефані всі вони сидять у знаменитому кріслі, що обертається, у 26-му сезоні, а 54-річний співак No Doubt привертає увагу глядачів у сліпучому вбранні з камуфляжним принтом на першому шоу. Відчуття, що це перший з багатьох приголомшливих ансамблів від співачки Rich Girl.


23 вересня Стефані одягла блискучу об'ємну куртку з камуфляжним принтом і відповідну пару мішкуватих штанів із заниженою талією. Під ними вона одягла не менш сліпучий топ з блискітками, доводячи, що в цьому вбранні немає нічого повсякденного чи стриманого.

 


Платинове світле волосся мама трьох дітей зібрала в гладкий високий хвіст, а в макіяжі застосувала гостру чорну підводку, сміливі вії та ніжно-рожеву помаду.


Інстаграм був переповнений коментарями фанатів, які були дуже раді бачити вокалістку Hollaback Girl знову в складі суддівської колегії. «Стефані змушує мене знову дивитися телевізор, я так рада, що вона повернулася!»  написала одна з фанаток у пості з офіційного акаунту The Voice в інстаграмі. «Команда Гвен», написав другий фанат, додавши вогненний смайлик, третій написав: «Люблю КомандуГвен», додавши смайлик червоного серця.


«А-а-а-а, Гвен культова», захоплено написав четвертий фанат, а п'ятий заявив: «Я готовий до моєї королеви Гвен», супроводивши його емодзі з червоним серцем. «Коли вона в ефірі, я дивлюся», написав ще один фанат, а інший додав емодзі з сердечком, а ще один написав: «Радий бачити, що ти повернулася, Гвен»,  і додав емодзі з червоним сердечком.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter