Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гороскоп на завтра 30-08-2024

Гороскопи

29 серпня 00:00
19
Джерело:

Гороскоп на завтра 30-08-2024

Точний гороскоп на завтра для усіх знаків зодіаку

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вдалий день, щоб узятися до корисних справ. Можна звертатися по допомогу і до давніх союзників, і до тих, з ким ви познайомилися зовсім недавно. Неважко буде отримати підтримку, та й гарних порад не бракуватиме. До того ж довколишні охоче поділяться з вами цінною інформацією, можуть розповісти про щось важливе. Тож слухайте уважно! Вирушайте на прогулянки та у поїздки, вам корисно буде змінити атмосферу. А ще можна згадати про давнє хобі: воно підніме настрій і надихне.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Будьте готові до несподіванок, намагайтеся не губитися і не засмучуватись, якщо щось йде не за планом. День буде щедрим на різноманітні сюрпризи. Деякі спочатку можуть здатися неприємними, але трохи пізніше ви зрозумієте, що все склалося успішно. Краще не поспішати з фінансовими питаннями, не робити покупок поспіхом. Там, де стосується грошей, точно не буде зайвим ще раз усе обміркувати. А ось у особистих стосунках можна покладатися на інтуїцію, її підказки будуть влучними.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Працюйте. Можна зробити багато корисного, впоратися з тим, що довго не вдавалося, досягти успіху в якійсь складній справі. Важливо не марнувати час, не відволікатися на порожні розмови. Навколишні не скупляться на поради, але чужі підказки не завжди корисні. Тож серйозні рішення краще ухвалювати самостійно. Імовірні незвичайні зустрічі, нові знайомства. Не намагайтеся створити незабутнє враження на всіх навколо: що більше ви намагатиметеся, то скромніше виявиться результат. Корисніше поводитися природно і невимушено.

Рак (22 червня - 22 липня)

Намагайтеся не переживати через те, на що не в змозі вплинути. Ви багато можете брати особливо близько до серця, тому зберігати душевну рівновагу виявиться нелегко. Допоможуть цікаві заняття. Не проґавте нагоду навчитися чогось, спробувати свої сили у новій справі. День сприятливий для спілкування із давніми знайомими. Що більше у вас спільних спогадів та захоплень, то приємніше відбудуться такі зустрічі. На вечір варто запланувати прогулянки чи невеликі подорожі: вони піднімуть настрій.

Лев (23 липня - 21 серпня)

Не сперечайтеся з тими, хто з вами в чомусь не згоден, у першій половині дня. Значно корисніше буде відкласти розмови з такими людьми: пізніше ви легко переконаєте у своїй правоті навіть тих, хто завжди сумнівається в усьому. До полудня варто бути обережнішими у фінансових питаннях, ліпше не робити спонтанних покупок. У другій половині дня можна сміливо будувати плани. Інтуїція підкаже вам, як краще діяти. Завдяки її підказкам ви швидко впораєтеся з тим, що раніше не виходило.

Діва (22 серпня - 23 вересня)

Відпочиньте. Безумовно, не варто розпочинати цей день із серйозних питань або зі спроб упоратися з тим, що раніше не вдалося багатьом. Вранці ви будете схильні переоцінювати свої можливості, тому можете опинитися в непростих ситуаціях. Намагайтеся не давати жодних обіцянок, не подумавши. Друга половина дня буде сприятливою для спілкування. Майже всі, з ким ви поділитеся своїми ідеями, гідно оцінять їх і захочуть допомогти вам реалізувати задумане. Імовірні знайомства, які отримають романтичне продовження.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Беріться до важливих справ. Можна зосередитись на якихось масштабних планах, довгострокових проєктах. У вас, напевно, не виникне бажання кинути почате, навіть якщо досягти успіху вдасться не відразу. Цього дня варто поспілкуватися з однодумцями, давніми друзями чи добрими знайомими. Такі люди не лише підтримають вас у всьому, а й розкажуть багато цікавого. У питаннях грошей, витрат та покупок краще не поспішати. Ви будете налаштовані трохи легковажно, можете витратити значну суму на дрібниці.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Імпровізуйте. Вам навряд вдасться діяти за планом, надто якщо його складено давним-давно. Імовірні якісь несподівані події, дивовижні події. Вони піднесуть цікаві ідеї, які захочеться негайно реалізувати. Тож будьте готові зосередитись на чомусь абсолютно новому. Близькі підтримають вас, навіть якщо не відразу зрозуміють, чому ви вирішили діяти так, а не інакше. Можуть помітно змінитися на краще взаємини, які раніше складалися напружено. Особливо прихильними зірки будуть до закоханих Скорпіонів.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Пам'ятайте, що будь-які серйозні справи можуть забрати більше часу, ніж ви сподівалися, та й даватимуться складніше. Добре, якщо ваші плани будуть максимально гнучкими, то невеликі затримки нікому не створять проблем. Краще не ухвалювати важливих рішень щодо фінансів та майна. День буде сприятливим для закоханих Стрільців: на них чекають дуже приємні сюрпризи. Потішать зірки й тих, хто прагне нових знайомств. Буде шанс зустрітися з цікавими людьми, потоваришувати з ними.

Козеріг (23 грудня - 20 січня)

Не вимагайте від себе дуже багато. Можливо, захочеться відкласти все заплановане і просто відп очити. Якщо обставини дозволять, саме так і варто вчинити: ви відразу відчуєте себе краще. Непоганим рішенням буде і звернутися до когось по допомогу, а не намагатись упоратися з усім самостійно. Не змарнуйте нагоди побачитися з давніми знайомими. Вдасться багато про що поговорити, обговорити загальні плани – вони напевно з'являться. Буде шанс помиритися з людиною, про сварку з якою ви жалкуєте.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

День незвичайних зустрічей, приємних знайомств, які можуть створити на вас сильне враження. Деякі Водолії знайдуть нових союзників і ділових партнерів, домовляться про спільну роботу над якимись важливими проєктами. Буде змога поновити давні професійні зв'язки. Перша половина дня сприятлива, щоби розпочати щось нове. Пізніше ви зможете повернутись до вже знайомих справ. Упоратися з ними буде неважко, ви не припуститеся навіть незначних помилок.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Навряд варто чекати від цього дня на якісь значні події. Але приводи для радості напевно знайдуться, і ніщо не завадить зробити маленькі, але важливі кроки до мети. Ймовірні зміни на краще у взаєминах, які раніше складалися напружено. Якщо останнім часом ви відчували себе самотніми, тепер зрозумієте: це не так, поряд є люди, які готові допомогти і підтримати. Будь-які серйозні питання варто залагоджувати у першій половині дня. На другу краще планувати приємні заняття, розваги і відпочинок.

Гороскопи - STORRISS

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter