Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гороскоп на завтра 09-09-2024

Гороскопи

08 вересня 00:00
21
Джерело:

Гороскоп на завтра 09-09-2024

Точний гороскоп на завтра для усіх знаків зодіаку

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не сумнівайтеся у своїх ідеях, навіть якщо іншим вони здаються не надто вдалими. Не всім зрозуміло, чому ви дієте так, а не інакше, як сподіваєтеся досягти успіху. Скептики змінять свою думку, щойно помітять ваші перші перемоги, а станеться це дуже скоро. З'являться нові завдання. Беріться виконувати їх з ентузіазмом – і швидко з усім упораєтеся. Цілком імовірні корисні знайомства, зустрічі з людьми, які незабаром стануть найнадійнішими вашими союзниками. Можливе й романтичне захоплення на роботі.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Важливі справи краще не відкладати. Беріться до них із самого ранку, і вам знадобиться лише декілька годин, щоб досягти бажаного. Охоче допоможуть давні знайомі, перевірені союзники. Можливі вдалі угоди та покупки. У всьому, що стосується грошей, можете покластися на інтуїцію. Друга половина дня – слушний час, аби залагоджувати домашні справи, розв’язувати сімейні проблеми. Порозумітися з близькими вдасться швидко, не виникне розбіжностей через якісь побутові питання. А ось загальні плани можуть виникнути.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Не сумнівайтеся в успіху, коли розпочинаєте щось нове. Ви досягнете бажаного, якщо не відмовитеся від задуманого, не відступите перед першими труднощами. Навряд хтось одразу захоче підтримати вас, але помічники та союзники обов'язково з'являться, коли ви зробите перші кроки. Намагайтеся не віддаватися впливу швидкоплинних бажань, не відкладайте справи заради розваг. Серйозний підхід до будь-якого завдання дасть змогу уникнути помилок. У другій половині дня важливо відвести більше уваги близьким: для них це буде особливо важливим.

Рак (22 червня - 22 липня)

Краще не відкладати справи. Перша половина дня буде особливо сприятливою та плідною і щодо самостійної роботи, і щодо участі у спільних проєктах. Вам легко вдасться домовитися з дуже різними людьми, порозумітися навіть з тими, з ким раніше це не вдавалося. Пізніше буде складніше зосередитися. До того ж можуть виникнути якісь дрібні непорозуміння, які зіб'ють з пантелику, завадять швидко ухвалити правильне рішення. Цей час присвятіть відпочинку та спілкуванню з близькими людьми. Добре складуться сімейні подорожі.

Лев (23 липня - 21 серпня)

День може принести труднощі, але вас вони, безумовно, не налякають. Ви впораєтеся з непростими справами, залагодите складні завдання і досягнете бажаного, навіть якщо це вимагатиме зусиль. Можливі нові знайомства. Чудово співпрацюватимете з людьми, багатьом сподобаєтеся. Добре розпочинати навчання: ви багато запам'ятаєте відразу, складні питання владнаєте швидко. Знання, отримані цього дня, стануть у нагоді найближчим часом. Увечері влаштуйте романтичне побачення, воно подарує багато яскравих вражень.

Діва (22 серпня - 23 вересня)

Намагайтеся не переживати і не турбуватися на початку дня. Важливо зберігати спокій і позитивний настрій. Саме це допоможе досягти гарних успіхів у складній справі, виконати завдання, яке іншим виявилося не до снаги. Цілком імовірно, що вам доведеться швидко змінювати плани. Спочатку це може засмутити, але потім зрозумієте, що все складається найкраще. Цього дня чудово було з зустрітися з друзями та іншими близькими духом людьми, неформально поспілкуватися. Навіть рутинні справи стануть цікавими, якщо ви виконуватимете їх у граній компанії.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зберігати самовладання може бути важчим, аніж ви очікували. Часом вас виводитимуть з рівноваги якісь незначні події, дрібні події, на які ви за інших обставин не звернули б уваги. Не завжди довколишнім буде зрозуміло, що у вас на душі, тому можливі напружені моменти у спілкуванні. Однак згодом вплив позитивних тенденцій посилиться, все наладиться. Ви бачитимете все більше нових можливостей, наважитеся зробити те, що давно хотіли. Імовірні незвичайні пропозиції.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Дійте рішуче та швидко. Вам випаде шанс досягти успіхів у важливій справі, впоратися із завданням, яке зовсім недавно здавалося надзвичайно складним. Охоче допоможуть нові знайомі, ви швидко порозумієтеся з ними і незабаром подружитеся. Можете виявляти ініціативу і в ділових, і в особистих стосунках. Можна ділитися ідеями, пропонувати щось незвичне. Ваші плани зацікавлять багатьох. Поїздки складуться добре, і немає значення, планували ви їх заздалегідь чи ухвалили рішення останньої миті.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Не гарячкуйте. Цей день складеться вдало, якщо ви не піддастеся впливу емоцій, упораєтеся з роздратуванням, постараєтеся поводитися стримано з тими, кому не симпатизуєте. Намагайтеся уважно слухати навіть тих, з ким зазвичай не згодні. Саме від таких людей вдасться дізнатися багато цікавого. Ймовірні невеликі фінансові надходження, зокрема з несподіваних джерел. Вони виявляться дуже доречними: зможете зробити незаплановані, але дуже вдалі покупки. Вечір обіцяє романтичні сюрпризи.

Козеріг (23 грудня - 20 січня)

Не поспішайте з рішеннями та висновками. Може бути складно правильно оцінити події, що відбуваються, оцінити їхні можливі наслідки. Дайте собі трохи часу, щоб проаналізувати ситуацію. Незабаром стане цілком очевидним те, про що раніше можна було лише смутно здогадуватися. Тоді ви й почнете діяти. Потрібна розбірливість у стосунках. Наразі особливо важливо не покладатися на тих, хто вже підвів вас. Шукайте надійних союзників. Подумайте двічі, перш аніж ділитися з кимось своїми секретами, розповідати про таємне.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Починайте день із залагодження важливих та складних питань. Зірки будуть на вашому боці, і багато складеться вдало. Ви впораєтеся зі справами, що насамперед здавались дуже важкими. Цілком імовірно, що результат навіть перевищить ваші очікування. Згодом ділова активність знижуватиметься. Натомість стане помітнішим вплив позитивних тенденцій у сфері особистих взаємин. З півслова вас розумітимуть не лише близькі люди, а й нові знайомі. Вечір подарує гарну новину, яка започаткує зміни на краще в усіх сферах життя.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Зосередьтеся на важливому. Вдасться досягти помітних успіхів у роботі, вдало закінчити справу, якій віддали багато сил. Легко даватиметься навчання, ви багато що запам'ятаєте, а незабаром знайдете застосування своїм знанням. Ймовірні гарні новини здалеку. Не варто поспішати з рішеннями щодо фінансів. Не завжди відразу зрозуміло, як правильно розпорядитися грошима, чи варто укладати ту чи іншу угоду. Поруч опиняться люди, з якими можна порадитись. Прислухайтеся до їхніх підказок і не пошкодуєте про це.

Гороскопи - STORRISS

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter