Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гороскоп на завтра 07-09-2024

Гороскопи

06 вересня 00:00
21
Джерело:

Гороскоп на завтра 07-09-2024

Точний гороскоп на завтра для усіх знаків зодіаку

Овен (21 березня - 20 квітня)

На початку дня краще діяти самостійно, розраховувати лише на власні сили, ні від кого не чекати на схвалення. Навіть люди, з якими ви раніше добре ладнали, не завжди розумітимуть вас правильно. Але і без допомоги збоку ви багато встигнете зробити ще до полудня. Друга половина дня піднесе сюрпризи. У цей час вам навряд вдасться дотримуватися якихось планів. Імовірніше, що треба буде імпровізувати, на ходу вигадувати щось. Сумувати точно не доведеться, і вам це дуже сподобається.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Подумайте, хто міг би допомогти вам чи скласти компанію. Неважливо, плануєте ви робити щось просте і звичне чи братися до виконання складного завдання. Підтримка однодумців не завадить у жодному разі. Спілкування з друзями та іншими близькими людьми виявиться приємним. Вдасться багато про що поговорити, вам дадуть слушні поради. Краще не поспішати з ухваленням фінансових питань, не брати участь у якихось ризикованих заходах, пов'язаних із грошима. Якщо вам пропонують вигідну угоду, перевірте, чи вона дійсно безпечна.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Саме час повернутись до справи, яку ви колись не змогли закінчити й відклали. Тепер усе вдасться, треба лише виявити наполегливість. Допомогти в цьому можуть давні знайомі, які несподівано нагадають про себе. Середина дня сприятлива для подорожей та прогулянок. Вас потішить змога змінити ситуацію. На вечір не плануйте важливих розмов: порозумітися з довколишніми стане складніше, можливі розбіжності та суперечки. Краще обговорювати щось приємне й будувати плани на майбутнє. Такі розмови надихнуть вас.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто хвилюватися, якщо в першій половині дня виникнуть труднощі або щось піде не за планом. Серйозних проблем не виникне, а з дрібними ви швидко впораєтеся. Вплив позитивних тенденцій незабаром посилиться, з'являться цікаві ідеї, які захочеться реалізувати разом із друзями. Ближче до вечора вам буде простіше спілкуватися з вашим оточенням. Ви порозумієтеся навіть з тими, з ким раніше сперечалися з будь-якого приводу. Цілком імовірний початок романтичних взаємин, які незабаром стануть важливими для вас.

Лев (23 липня - 21 серпня)

Намагайтеся не нервувати і не піддаватися на провокації на початку дня. Цей час може виявитися невдалим з погляду спілкування: навіть порозумітися з давніми знайомими часом буде нелегко. Краще відкласти обговорення складних питань, поки обмежившись лише приємними розмовами про дрібниці. Друга половина дня принесе зміни на краще. Настрій помітно покращає, і для цього будуть усі підстави: ймовірні якісь приємні події, добрі новини. Поза тим можете влаштувати собі шопінг чи зустрітися з друзями

Діва (22 серпня - 23 вересня)

На початок дня можете планувати дрібні справи, залагодження поточних питань. Цілком імовірно, що доведеться думати про багато речей одразу, але ви нічого не забудете, не переплутаєте і не випустите з уваги. Можливі вдалі збіги, несподівані події. Вони підкажуть вам, як владнати питання, які довго не давали спокою. Згодом настане складніший період, але й він навряд принесе якісь серйозні проблеми. Головне – не відкладати проблеми, намагатися усунути їх якнайшвидше. Варто бути обережнішими у фінансових справах, краще не поспішати з покупками, навіть якщо якісь пропозиції здаються дуже вигідними.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Намагайтеся не давати волі негативним емоціям у першій половині дня. Багато труднощів, що виникнуть уранці, можуть здаватися серйозними, майже непереборними. Але незабаром ви впораєтеся з усім, і це виявиться навіть простіше, ніж можна було очікувати. Друга половина дня принесе чудові новини. Цілком імовірно, що вони стосуватимуться фінансових справ. На деяких Терезів чекають значні і дуже своєчасні грошові надходження. Увечері зустріньтеся з людиною, якій хотіли б сподобатися. Просто поводьтеся невимушено – цього буде достатньо, щоб створити гарне враження.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Уже на початку дня ви відчуєте, що готові взятися до великих справ. Справді, момент для цього буде найкращим, тож втрачати час не варто. Помічники швидко підтягнуться. Підтримку запропонують люди, від яких ви не очікували такого. Взаємини, що раніше складалися напружено, почнуть змінюватися на краще. У другій половині дня ліпше уникати перевтоми. Якщо є змога відпочити і відволіктися від турбот, скористайтеся нею. Вам знадобиться трохи часу, щоб відновити сили і відчути себе краще.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Ви придумаєте багато нового та цікавого. Але не всі ідеї, які з'являться у вас, вдасться здійснити найближчим часом. Починати краще з найпростішого. Досягши перших успіхів, ви відчуєте себе впевненіше і зрозумієте, куди прямувати далі. Можливі успішні покупки. Цього дня можете придбати побутову техніку, особливо таку, якою ви користуватиметеся щодня. Друга половина дня обіцяє розв’язання фінансових проблем, грошові надходження та несподівані подарунки. Можливі в цей час і романтичні сюрпризи.

Козеріг (23 грудня - 20 січня)

Не перевтомлюйтесь і не поспішайте. Це не найкращий день для рішучих дій, особливо незадуманих раніше. Вранці ви можете піддатися швидкоплинним емоціям, сказати або зробити те, про що згодом пошкодуєте. Пізніше настане спокійніший час. Ви збагнете те, що раніше здавалося абсолютно незрозумілим, і визначтеся з планами на майбутнє. Вечір мине приємно. Можете спілкуватися з найближчими людьми, обговорювати спільні справи. Можете бути абсолютно відвертими, немає сумнівів, що вас зрозуміють правильно.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Не поспішайте. Хоч би як хотілося владнати всі справи швидко, це навряд вдасться. Варто розпочати день із якихось добре знайомих занять. Можливо, буде нудно, але ви багато встигнете, закінчите те, що давно вимагало уваги. До того ж досягнете успіхів – і настрій одразу покращає. Друга половина дня – чудовий час для спілкування з різними людьми. Бажаєте помиритися з тим, з ким були у сварці? Виявіть ініціативу. Достатньо зробити перший крок, щоб відновити стосунки.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Вранці можете поспілкуватися з людьми, чия думка для вас важлива. Вдасться заручитися їхньою підтримкою, домовитися про спільні дії. Ймовірні гарні новини щодо когось із близьких, а також приємні події в сім'ї. З'являться причини порадіти. У другій половині дня можете братися до чогось нового. Ви швидко зрозумієте, як виконати непросте завдання, що зробити, щоб досягти бажаного. Відповідним буде цей час і для знайомств. Вам неважко буде створити гарне враження.

Гороскопи - STORRISS

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter