Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гороскоп на завтра 07-08-2024

Гороскоп на завтра 07-08-2024

Точний гороскоп на завтра для усіх знаків зодіаку

Овен (21 березня - 20 квітня)

На вас чекає сприятливий день. Варто діяти рішуче і не марнувати час: у вас є шанс багато чого досягти. На ранок можете планувати ділові переговори, обговорення питань щодо довгострокової співпраці. Ви знайдете не лише союзників, а й справжніх друзів. Можна робити покупки, зокрема великі. Не поспішайте, спокійно порівняєте кілька варіантів і зробіть правильний вибір. На другу половину можете планувати якісь сімейні заходи, зустрічі з родичами, спілкування з давніми знайомими.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Не поспішайте. Початок дня навряд буде особливо вдалим із ділового погляду. Перш аніж братися до чогось серйозного, продумайте свої плани, порадьтеся з тими, чий досвід буде вам корисним. Деякі Близнюки зможуть заручитися підтримкою людей, від яких багато що залежить. Звичайно, таким представникам знаку буде простіше досягти успіху. Друга половина дня буде насиченою та плідною. Багато що вдаватиметься добре, і ви не будете витрачати час даремно, постараєтеся встигнути якомога більше. Вечір потішить приємною зустріччю. Можливі романтичні сюрпризи, подарунки.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Краще не відкладати складні справи надовго: що раніше ви до них візьметеся, то простіше буде досягти успіху. До того ж вранці з'являться чудові ідеї, які вдасться швидко втілити в життя. Легко буде порозумітися з тими, з ким ви раніше не знаходили спільної мови. Цілком імовірно, що вам запропонують нову роботу чи співпрацю на найвигідніших умовах. Друга половина дня буде неспокійною. Можливо, в цей час вам доведеться залагоджувати декілька питань одразу, і це трохи втомить. Але ввечері з'явиться нагода чудово відпочити, приємно провести час із людьми, які вам дорогі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Навряд вдасться уникнути хвилювань, але корисні та цікаві справи допоможуть вам упоратися з емоціями. Краще не поспішати з рішеннями щодо особистих взаємин: тут легко видати бажане за дійсне. А ось у всьому, що пов'язане з роботою та бізнесом, ви можете покластися на інтуїцію – вона не підведе. У першій половині дня краще діяти самостійно. У другій же вдасться знайти союзників та однодумців, домовитися з кимось про співпрацю. Деякі Леви познайомляться з незвичайними людьми, у яких багато чого навчаться.

Лев (23 липня - 21 серпня)

На початку дня щось може піти не за планом, але переживати через це не варто. Вплив позитивних тенденцій незабаром посилиться, ви побачите чимало нових можливостей і намагатиметеся жодної з них не прогаяти. На ділових переговорах слід бути уважнішими. Що привабливіші пропозиції, які ви отримаєте, то ретельніше ви повинні їх вивчити. Друга половина дня буде сприятливою з погляду особистих стосунків. У цей час добре поспілкуватися з давніми друзями, зустрітися з людьми, з якими ви познайомилися зовсім недавно.

Діва (22 серпня - 23 вересня)

Налаштуйтеся на миролюбний лад і виявіть поблажливість до оточення. Вранці не з усіма буде легко порозумітися, але якщо ви не ображатиметеся і не переживатимете через дрібниці, незабаром усе налагодиться. Найсерйозніші питання краще залагоджувати самостійно; чиїсь поради тут навряд будуть корисними. Друга половина дня буде дуже плідною. Можете залагодити багато непростих питань. Вам вдасться визначитися з цілями та пріоритетами, зосередитися на найважливішому та швидко досягти бажаного.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

До нових справ варто братися в першій половині дня. Так ви швидше розберетеся, що потрібно робити, і досягнете перших успіхів. Охоче допоможуть давні знайомі. На них можна покластися, а от із тими, з ким ви вперше зустрілися нещодавно, варто бути насторожі. Такі люди можуть мимоволі ввести вас в оману, заплутати, збити з пантелику. У другій половині дня на першому плані будуть якісь сімейні справи, домашні турботи. Можливо, будуть потрібні якісь незаплановані витрати. Проте навряд ітиметься про великі суми.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не варто планувати якісь особливо серйозні справи на початок дня, тому що зосередитись вам буде важко. Є ризик щось забути або випустити з уваги, та й швидко адаптуватися до нових завдань не вдасться. Проте в цей період можете закінчити розпочате раніше. Друга половина дня обіцяє приємні сюрпризи, а також новини, які піднімуть настрій. А ще в цей час можливі несподівані зустрічі з давніми знайомими. Буде нагода відновити давні зв'язки, помиритись з тими, з ким ви були у сварці.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

День на вас чекає хоч і не простий, але сповнений цікавих справ і плідний. Не відразу стане зрозуміло, на чому варто зосередитися, потрібен час, щоб обдумати ситуацію, що склалася. Слушні поради дадуть давні знайомі. Прислухайтеся до таких рекомендацій – і ви помітно спростите собі життя. Згодом посилюватиметься вплив позитивних тенденцій, друга половина дня мине спокійніше за першу. Вона обіцяє зміни в особистих стосунках. Вдасться покласти край розбіжностям і суперечкам, ви краще розумітимете близьких.

Козеріг (23 грудня - 20 січня)

Варто поквапитися: ви зробите багато корисного, якщо не витрачатимете час марно. Можливі гарні новини здалеку, цікаві пропозиції щодо роботи. Ділові переговори слід планувати на середину дня; в цей час довколишні прислухатимуться до вас особливо уважно. Вечір підійде для будь-яких занять, які дозволяють відволіктися від рутини та дати волю фантазії. Можна згадати про давнє хобі або набути нове – ви в будь-якому разі отримаєте приємні враження.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

День буде цікавим, сповненим подій, що надихають. Можете братися до чогось нового. Впоратися зі справами вам охоче допоможуть давні знайомі. Буде нагода зміцнити ділові зв'язки та зав’язати нові. Ймовірні знайомства, які матимуть романтичне продовження. Ви чудово впораєтеся з фінансовими питаннями. Буде шанс укласти вигідні угоди. Особливо сприятливою для великих покупок виявиться друга половина дня. У цей час можна купувати речі, якими користуватимуться всі члени сім'ї.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Початок дня буде непростим. Труднощі можуть виникати там, де ви їх найменше очікували. Однак особливо переживати не варто: ви з усім упораєтеся, якщо збережете самовладання і всі серйозні рішення ухвалюватимете самостійно. Поради знайомих навряд будуть корисними, та й на допомогу не варто сподіватися. Друга половина дня буде сприятливою для спілкування. Ви порозумієтеся з тими, з ким раніше ніяк не вдавалося домовитися, зможете змінити на краще взаємини, які раніше не ладналися. Друга половина дня обіцяє гарні новини та цікаві пропозиції.

Гороскопи - STORRISS

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter