Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Глен Пауелл розповів, що в нього була "дика ніч" із зіркою

Факти

Степан СЕМКІВ
11 липня 14:45
180
Джерело: Газета "Життєві історії"

Глен Пауелл із Томом Крузом на прем'єрі фільму

Глен Пауелл розповів, що в нього була "дика ніч" із зіркою

Життєві історії

 

 

35-річний зірковий актор Глен Пауелл, сказав, що Том був найбільшим героєм "Твістерс", оскільки він сміявся до кольок у кінотеатрі Cineworld Leicester Square і "розбурхав публіку".


Актор Пауелл мав елегантний вигляд у чорному костюмі з білим кантом, розстебнутій сорочці та темно-червоних лакованих туфлях. Тим часом Том обрав білу футболку із замшевою курткою-бомбером і строгими штанами.  


Виступаючи у вівторковому випуску програми The One Show на BBC, Глен розповів, що 62-річний Том повністю підтримував свій новий фільм.  Глен поділився: "З'явився Круз. Це була доволі дика ніч. Том був поруч зі мною, Дейзі прямо за мною, Тоні (Ентоні Рамос) прямо переді мною, і кожну секунду цього фільму Том був такий схвильований за мене, і за всіх нас". 

 


Глен продовжив: "Він повертається до Дейзі й каже: "Це було чудово". Він така рідкісна особистість, яка дійсно вболіває за всіх і дійсно вболіває за людей, які хочуть розважати глядачів, і цей фільм дійсно про це. "Він розбурхував публіку, він сміявся голосніше за всіх, аплодував, це було чудово",  додав він. 


Вийшовши підтримати свого колегу з фільму "Маверік" Глена, голлівудський актор позував для фотографів. Глен, який зіграв Джейка "Шибеника" Серезіна в сиквелі "Найкращого стрільця", зіграв роль "борця з торнадо" Тайлера Оуенса, який змушений протистояти особливо катастрофічному торнадо в майбутньому трилері "Твістерс". 


Прибувши до столиці, Том усміхнувся для фото разом із колегою з фільму й підписав пост в інстаграмі: "Веселий вечір з друзями, дивимося кіно!!!"


Ділячись тим самим знімком у своєму акаунті, Глен написав: "Коли твій другий пілот слідує за тобою в шторм...". 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter