Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гейлі Бібер зізналася фанатам про давню хворобу

Люди

Ганна ДОЛІНЧЕНКО
01 квітня 16:47
223
Джерело: Газета "Життєві історії"

Гейлі Бібер безуспішно лікується

Гейлі Бібер зізналася фанатам про давню хворобу

Життєві історії

 

Джастін Бібер із дружиною Гейлі

 

Гейлі Бібер відома модель і власниця косметичної компанії, потребує допомоги лікаря. Як виявилося, дівчина вже багато років лікується від серйозної хвороби періорального дерматиту. Цією приголомшливою новиною Гейлі поділилася з шанувальниками в соціальній мережі Tik Tok. 

 

Лікарі наголошують, що це досить рідкісне захворювання трапляється приблизно в одного відсотка жінок. Хвороба починається з невеликого висипання на підборідді чи щоках, а потім розширюється на більшу ділянку обличчя. Беззаперечно, таке захворювання спричиняє не лише естетичний, а й психологічний і фізичний дискомфорт. 

 

27-річна модель розповіла, що ця хвороба нагадує розацеа або акне, але періоральний дерматит у рази серйозніший. Незважаючи на те, що в інстаграмі дівчина демонструє ідеальні знімки, її шкіра не завжди має такий вигляд: «На нижній половині обличчя утворюються невеликі шишки червоного кольору, в складках носа або навколо рота»

 

Стан своєї шкіри Бібер показала на відео. Дівчина розповіла, що наразі відмовилась від декоративної косметики та поділилась, які засоби використовує під час загострення хвороби, наприклад, крем із азелаїновою кислотою. Гейлі Бібер зізналася, що впродовж семи років безуспішно намагається вилікуватись від періорального дерматиту.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter