Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гейлі Бібер поділилася подробицями своєї вагітності

Факти

Богдана СВІТЕНКО
24 липня 09:15
314
Джерело: Газета "Життєві історії"

Гейлі Бібер в очікуванні первістка

Гейлі Бібер поділилася подробицями своєї вагітності

Життєві історії

 

Американська модель Гейлі Бібер з гордістю показала свій живіт в очікуванні народження першої дитини. 27-річна Гейлі та її 30-річний чоловік Джастін очікували шість місяців, перш ніж оприлюднити вагітність дівчини.

 

 

Нещодавно Гейлі дала велике інтерв’ю. У ньому вона відверто розповідала про ранкову нудоту, свою дієту під час вагітності та чому вона так довго приховувала свій стан.

 

«Напевно, я могла б приховати це до кінця. Але я не насолоджувалася стресом від того, що не могла насолоджуватися своєю вагітністю зовні. Мені здавалося, що я приховую велику таємницю, і це було неприємно. Я хотіла свободи, вийти та жити своїм життям», — сказала Гейлі журналу «W». Бібер додала, що до шостого місяця в неї не було видно живота. Вона також розповіла про те, що страждала від ранкової нудоти під час першого триместру вагітності. А щоб зберегти своє здоров’я, дівчина вживає багато білка та старається прислуховуватись до того, що хоче дитина: «Якщо дитина одного разу захоче піцу, ми зробимо піцу», зазначила Бібер.

 

Радісну новину про свою вагітність Гейлі Бібер оприлюднила у травні цього року, оприлюднивши відео в інстаграмі. На ньому вони з Джастіном повторюють свої весільні обітниці, перебуваючи на Гаваях.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter