Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гейден Крістенсен думав, що втратить роль Енакіна Скайвокера, коли почув про Леонардо ді Капріо

Факти

Михайло СТОЛЯР
01 березня 08:01
443
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Режисер «Зоряних війн» шукав зірок

Гейден Крістенсен думав, що втратить роль Енакіна Скайвокера, коли почув про Леонардо ді Капріо

ШОУ-БІЗНЕС

 

Гейден Крістенсен — канадський актор і продюсер, думав, що його місце у фільмах «Зоряні війни» може зайняти Леонардо ді Капріо, адже той був значно популярнішим за нього. Про це повідомляє видання Variety.


«Я чув, що вони зустрічалися з Леонардо та купою інших акторів. Це лише підтвердило мою думку, що роль дістанеться іншому акторові. Упродовж усього процесу прослуховування я від першого дня казав собі, що не отримаю цю роль. Просто не було змоги. І я думаю, що це мені дуже допомогло, тому що просто звільнило в багатьох сенсах. І тому насправді стало несподіванкою, коли я отримав роль», — пояснив актор.

 


Початкові відгуки про його роль Енакіна Скайвокера були аж ніяк не добрими. Як і самі фільми-приквели у світі «Зоряних війн». Крістенсен опинився в центрі негативної реакції фанів.


«Персонажа розкритикували, мою гру розкритикували, і ця частина була відстійною. Але я також відчував, що маю певний контекст, який, можливо, трохи допоміг. Коли вийшов «Епізод I», усі дуже хвилювалися, що вони створюють нові «Зоряні війни», і це буде передісторія Дарта Вейдера», — доповнив він.


Доповнимо, що Крістенсен повернувся до ролі Енакіна/Дарта Вейдера в нещодавніх серіалах на Disney+. Наприклад, в «Обі-Ван Кенобі» чи «Асока». Актор сказав, що до франшизи «було невичерпним пунктом, про який я навіть не підозрював». 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter