Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Гаррі Стайлз став найбагатшою молодою зіркою Великобританії

Факти

05 травня
107

Гаррі Стайлз креативний геній

Гаррі Стайлз став найбагатшою молодою зіркою Великобританії

 

 

Гаррі Стайлз насолоджувався велосипедною прогулянкою лондонським Прімроуз-Гілл на орендованому електричному велосипеді. Співак, якому в лютому виповнилося 30 років, насолоджувався святковим сонцем у Великій Британії, показуючи підтягнуті ноги в спортивних шортах.

 

Кілька тижнів тому стало відомо про величезний капітал Гаррі. Співак отримав колосальні 67 мільйонів фунтів стерлінгів після свого аншлагового світового туру. 2023 року Гаррі назвали найбагатшою молодою зіркою Великобританії віком до 30 років другий рік поспіль зі статком у 175 мільйонів фунтів стерлінгів.

 

Торік він уперше подолав бар’єр у 150 мільйонів фунтів стерлінгів після того, як отримав доходи за два роки мандрівок світом у своєму виїзному шоу Love On Tour, яке зібрало дивовижні 508 мільйонів фунтів стерлінгів. Згідно з даними, що їх отримав The Sun, Гаррі заробляв два мільйони фунтів стерлінгів на тиждень у період від квітня 2022 року до березня 2023 року.

 

 

Його успіх у музиці підкріплений чудовим контрактом на п’ять фільмів із Marvel з угодою на вісім мільйонів фунтів. Він також продемонстрував свою щедрість, пожертвувавши свій гонорар за підтримку пісні для останньої реклами Apple AirPod благодійній організації для біженців.

 

Музичні артисти далі домінують у першій п’ятірці, а Дуа Ліпа посіла друге місце з 82,5 мільйонами фунтів стерлінгів, згідно зі списком багатих Heat. Вона успішно перетворилася на бренд завдяки книжковому онлайн-клубу, подкасту, колекції пропозицій брендів, яка постійно зростає, розробленню одягу для Versace і, звичайно, своїй появі у фільмі про «Барбі», який зібрав 1,1 мільярда фунтів стерлінгів.

 

Водночас колишній колега Гаррі з групи Найл Хоран посідає третє місце з прибутком 60,4 мільйона фунтів стерлінгів. За ним Ліам Пейн з 49,4 мільйонами фунтів стерлінгів і Зейн Малік з 38,5 мільйонами фунтів стерлінгів.

 

Останній альбом Гаррі приніс йому нагороди «Ґреммі», Brit Awards і місце у списках відтворення Spotify. Тепер він повернувся в студію, записуючи новий альбом, який, як очікують, стане його найбільш «емоційним» проєктом.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter