Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гаррі Поттер. Анонс нового серіалу від HBO

КІНО

Софія ХОМИШИН
13 квітня 09:29
360
Джерело:

Реакція читачів на новину.

Гаррі Поттер. Анонс нового серіалу від HBO

Гаррі Поттер незабаром з'явиться на екранах. HBO Max опублікувала пост, в якому анонсувала телесеріал про чарівника. 


Видання Bustle повідомляє, що нове шоу охопить ціле десятиліття й матиме абсолютно новий акторський склад. Також відомо, що Джоан Роулінг буде виконавчою продюсеркою серіалу.


Реакція користувачів на цю новину є дуже різною. 


Насамперед багато людей згадало про трансфобні погляди Джоан Роулінг. Деякі користувачі навіть закликали шанувальників не дивитися шоу, аби уникнути фінансової підтримки авторки.


Зазначимо, неодноразово британську письменницю звинувачували у трансфобії через її публічні висловлювання. Наприклад, 2020 року стався гучний скандал після допису Джоан Роулінг у твітері, в якому вона розкритикувала вислів "люди, які мають менструацію". Після цієї ситуації Деніел Редкліфф, Емма Вотсон і Руперт Грінт публічно підтримали спільноту трансгендерів.


Деякі користувачі сумніваються в потребі серіалу про Гаррі Поттера, оскільки вже існує серія фільмів на основі цієї історії. До того ж у соціальних мережах не обійшлося без жартів щодо анонсу шоу.

 

Виробництво серіалу ще не розпочато і дати прем’єри невідомо.


Нагадаємо, франшиза про Гаррі Поттера заснована на книгах англійської письменниці Джоан Роулінг. Всього існує сім частин, проте завершальна книга поділена на два повнометражні фільми - "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1" та "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2". Також 2016 року випустили приквел до серії фільмів про юного чарівника - "Фантастичні звірі і де їх шукати". Приквел розповідає про події, які сталися за 65 років до початку основної саги. Відомо, що серія "Фантастичних звірів" стане продовженням франшизи, а Джоан Роулінг зазначила, що всього знімуть п'ять частин, з яких три вже випустили - "Фантастичні звірі і де їх шукати" (2016), "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда" (2018) і "Таємниці Дамблдора" (2022). До того ж 2022 року опублікували документальний спецвипуск від телеканалу HBO, присвячений 20-річчю першого фільму про Гаррі Поттера. Епізод назвали: "Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу". 

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter