Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гаррі Поттер. Анонс нового серіалу від HBO

КІНО

13 квітня
334

Реакція читачів на новину.

Гаррі Поттер. Анонс нового серіалу від HBO

Гаррі Поттер незабаром з'явиться на екранах. HBO Max опублікувала пост, в якому анонсувала телесеріал про чарівника. 


Видання Bustle повідомляє, що нове шоу охопить ціле десятиліття й матиме абсолютно новий акторський склад. Також відомо, що Джоан Роулінг буде виконавчою продюсеркою серіалу.


Реакція користувачів на цю новину є дуже різною. 


Насамперед багато людей згадало про трансфобні погляди Джоан Роулінг. Деякі користувачі навіть закликали шанувальників не дивитися шоу, аби уникнути фінансової підтримки авторки.


Зазначимо, неодноразово британську письменницю звинувачували у трансфобії через її публічні висловлювання. Наприклад, 2020 року стався гучний скандал після допису Джоан Роулінг у твітері, в якому вона розкритикувала вислів "люди, які мають менструацію". Після цієї ситуації Деніел Редкліфф, Емма Вотсон і Руперт Грінт публічно підтримали спільноту трансгендерів.


Деякі користувачі сумніваються в потребі серіалу про Гаррі Поттера, оскільки вже існує серія фільмів на основі цієї історії. До того ж у соціальних мережах не обійшлося без жартів щодо анонсу шоу.

 

Виробництво серіалу ще не розпочато і дати прем’єри невідомо.


Нагадаємо, франшиза про Гаррі Поттера заснована на книгах англійської письменниці Джоан Роулінг. Всього існує сім частин, проте завершальна книга поділена на два повнометражні фільми - "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1" та "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2". Також 2016 року випустили приквел до серії фільмів про юного чарівника - "Фантастичні звірі і де їх шукати". Приквел розповідає про події, які сталися за 65 років до початку основної саги. Відомо, що серія "Фантастичних звірів" стане продовженням франшизи, а Джоан Роулінг зазначила, що всього знімуть п'ять частин, з яких три вже випустили - "Фантастичні звірі і де їх шукати" (2016), "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда" (2018) і "Таємниці Дамблдора" (2022). До того ж 2022 року опублікували документальний спецвипуск від телеканалу HBO, присвячений 20-річчю першого фільму про Гаррі Поттера. Епізод назвали: "Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу". 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter