Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Г'ю Джекман розриває шлюб після 27 років спільного життя

Факти

16 вересня
420

Г'ю Джекман розриває шлюб після 27 років спільного життя

Г'ю Джекман — голлівудський актор, і його дружина Дебора-Лі Фернесс розлучаються після 27 років сімейного життя. Про це повідомляє People.


54-річний виконавець ролі Росомахи в "Людях Ікс" і його 67-річна дружина офіційно оголосили, що вирішили  розлучитися, проте подробиць про причини поки немає.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Ми були благословенні прожити майже три десятиліття разом як чоловік і дружина, в чудовому, окутаному коханням шлюбі. Зараз наш шлях змінюється, і ми вирішили розійтися, щоб продовжити індивідуально розвиватись. Наша сім'я була і завжди буде нашим найвищим пріоритетом. Ми розпочинаємо наступний розділ життя із вдячністю, любов'ю та добротою. Ми дуже цінуємо ваше розуміння й повагу, оскільки наша родина переживає складний перехідний період", — прокоментувала виданню зіркова пара.

 

Фото: instagram.com/thehughjackman

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Нагадаємо, що Джекман і Фернесс познайомилися на знімальному майданчику драматичного серіалу "Кореллі" 1995 року. А вже за рік вони офіційно одружились. Подружжя має двох спільних дітей — 23-річного Оскара і 18-річну Аву.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter