Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Форсаж 10". Новий трейлер з’явився у мережі

КІНО

20 квітня
206

Франшиза Universal Pictures.

"Форсаж 10". Новий трейлер з’явився у мережі

"Форсаж 10" невдовзі вийде на великі екрани українських та світових кінотеатрів. Universal Pictures опублікувала другий трейлер популярного бойовика з Віном Дізелем у головній ролі.

 

Відомо, що світова прем'єра десятої частини фільму відбудеться 19 травня 2023 року. В Україні перший показ заплановано на 18 травня 2023 року.

 

Кінострічка розповідатиме про протистояння Домініко Торетти та Данте Рейєса, який є сином бразильського наркобарона. У п’ятій частині франшизи Домініко разом з командою вбили Ернана Рейєса, а його син став очевидцем смерті батька, через що Данте має на меті помститися Домініку. На розроблення плану помсти він витратив 12 років. Ба більше, син бразильського наркобарона не просто хоче помститися, він планує позбавити Домініко найрідніших людей.

 

Зазначимо, бойовик знімали в різних містах світу. Наприклад, у Лондоні, Римі, Турині, Лісабоні та Лос-Анджелесі, а бюджет франшизи Universal Pictures "Форсаж" становив 340 мільйонів доларів. 


В акторському складі фільму широковідомі актори та акторки з інших частин фільму. Зокрема, Він Дізель, Шарліз Терон, Мішель Родрігес, Наталі Еммануель, Лудакріс, Тайріз Гібсон, Джон Сіна, Джордана Брюстер, Сон Кан, Скотт Іствуд, Хелен Міррен та Джейсон Стейтем. До того ж у фільмі знялися нові актори. Наприклад, Джейсон Момоа, який раніше зіграв головну роль у знаменитому фільмі "Аквамен" (2018), володарка премії "Оскар" Брі Ларсон, Алан Річсон, Даніела Мельхіор, володарка премії "Оскар" Ріта Морено та інші.

 

Режисером стрічки став Луї Летер’є. Одними з найпопулярніших його робіт є друга частина французького екшн-фільму "Перевізник" (2005 рік), американський трилер "Ілюзія обману" (2013 рік) та французький комедійний бойовик "Жарти в сторону 2" (2022 рік). 

 

Нагадаємо, прем’єра першої частини американського кримінального бойовика за кордоном відбулася 22 червня 2001 року, а в Україні восени (18 жовтня) цього ж року. 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter