Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Фільм Тейлор Свіфт зібрав понад 100 мільйонів доларів іще до виходу

Факти

11 жовтня
195

Фільм Тейлор Свіфт зібрав понад 100 мільйонів доларів іще до виходу

Тейлор Свіфт — американська попспівачка, випустить у прокат фільм-концерт, який присвячений її великому туру The Eras Tour, він уже приніс творцям понад 100 мільйонів доларів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.


У п’ятницю, 13 жовтня, у світовий прокат виходить стрічка Taylor Swift: The Eras Tour, у якій ітиметься про те, як проходив великий тур.


Іще до виходу на великі екрани кінокартина побила рекорд за касовими зборами й обігнала інший фільм-концерт про Джастіна Бібера 2011 року, зібравши понад 100 мільйонів доларів лише за продаж квитків. 

 


The Eras Tour стане найкасовішим концертним фільмом усіх часів за перший вікенд. Його також вважають однією з наймасштабніших прем’єр року, попри тривалість майже три години.


За оцінками, бокс-офіс становитиме від 150 мільйонів до 200 мільйонів доларів у прокаті. Стрічку про Тейлор показуватимуть у 8500 кінотеатрах у приблизно 100 країнах світу.


Такий попит на The Eras Tour виник після того, як багато шанувальників не встигли придбати квитки на сам концерт. До слова, тур розпочався у березні та побив національні рекорди за відвідуваністю й доходами у США. Наразі він закінчився, проте у листопаді продовжиться, однак уже за кордоном.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter