Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ешлі Робертс показала свою фігуру в повсякденному образі

Люди

Богдана СВІТЕНКО
31 липня 18:59
209
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ешлі Робертс демонструє свій стиль

Ешлі Робертс показала свою фігуру в повсякденному образі

Життєві історії

 

Співачка Ешлі Робертс, виходячи на сонце, продемонструвала свою фігуру. 42-річна зірка одягнула джинсову сукню на ґудзиках від Michael Kors. Вона додала туфлі на високих підборах і білу сумку Miu Miu, вартістю понад 1000 фунтів стерлінгів. Ешлі довершила свій повсякденний образ парою круглих сонцезахисних окулярів у стилі 90-х і мінімальним макіяжем.

 

 

Раніше Ешлі Робертс привернула увагу на вечірці Dazed у Лондоні, де вона блищала в темній мінісукні. Вона мала чудовий вигляд, позуючи для фотографій. Також не так давно Ешлі була у відпустці на круїзному лайнері, Royal Caribbean Utopia of the Seas, який плив із Флориди (США) на Багамські острови.

 

 

Робертс стала відомою в середині 2000-х років завдяки своїй участі в The Pussycat Dolls (американський жіночий музичний попгурт), де вона була однією з основних учасниць. Після того, як Ешлі покинула гурт, вона продовжила свою кар'єру в шоубізнесі як сольна співачка, а також брала участь у телевізійних шоу і фільмах. Окрім музики та акторської діяльності, Робертс також відзначилася як модель. Зараз вона активно працює в індустрії розваг і бере участь у різноманітних проєктах.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter