Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Енгус Клауд: поліція визначила причину смерті зірки "Ейфорії"

Факти

23 вересня
165

Енгус Клауд: поліція визначила причину смерті зірки "Ейфорії"

Енгус Клауд — американський актор, помер від випадкового передозування різними наркотичними препаратами після смерті батька. Про це повідомляє Sky News.


25-річний актор серіалу від HBO "Ейфорія" та лауреат премії "Еммі" помер 31 липня 2023 року від передозування смертельною комбінацією наркотиків. Це підтвердили в Бюро коронера округу Аламеда. Причиною смерті була суміш метамфетаміну, фентанілу, кокаїну та бензодіазепінів.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Його знайшли мертвим у родинному будинку в Окленді. Мати актора висловила думку в соціальних мережах, що її син не планував вкоротити собі життя, і розповіла, що він обговорював свої плани лише за декілька годин до смерті. 

 


Сім'я також зазначила, що син боровся з психічними проблемами.


До того ж за тиждень перед смертю Енгус оплакував втрату батька, який помер від раку. Він поїхав до Ірландії, щоб поховати його. 

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Доповнимо, що Клауд здобув найбільшу популярність завдяки ролі Феско, торговця наркотиками у драматичному серіалі "Ейфорія", в якому також знімається Зендея.


Після смерті знаменитості режисер проєкту Сем Левінсон сказав, що він дуже любив його.


"Не було нікого схожого на Енгуса. Він був надто особливим, надто талановитим і надто молодим, щоб покинути нас так рано. Він також боровся, як і багато з нас, із залежністю та депресією. Сподіваюся, він знав, скількох сердець торкнувся. Я любив його. Я завжди буду любити. Спочивай з миром і благослови Боже його сім'ю", — прокоментував тоді він.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter