Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Стоун подякувала репортерові за те, що її назвали справжнім ім’ям

Люди

Степан СЕМКІВ
21 травня 11:22
317
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Емма Стоун і її псевдо

Емма Стоун подякувала репортерові за те, що її назвали справжнім ім’ям

Життєві історії

 

 

Зірка кіно Емма Стоун зраділа, коли репортер поставив їй запитання на Каннському кінофестивалі, назвавши її справжнє ім’я. Стоун із Йоргосом Лантимосом рекламувала новий фільм «Види доброти». Це був їхній п’ятий спільний фільм.


«Отже, Емілі, як?» — запитав репортер, перш ніж режисер його поправив: «Еммо». Проте 35-річна актриса пояснила: «Мене звати Емілі». Зірка подякувала інтерв'юерові за використання її справжнього імені, щиро усміхаючись, і додала: «Дуже приємно».


Коли вона починала свою кар'єру, інша актриса вже використовувала ім'я Емілі Стоун. І воно було зареєстроване в Гільдії кіноакторів (SAG). Нагадаємо, що на початку кар’єри Емма обрала собі псевдонім Емма Стоун. Відтоді вона носить чуже ім'я, ось уже впродовж 20 років. 


Зірка розповіла: «Я злякалася тоді. З якоїсь причини подумала, що більше не можу так вчиняти. Тому просто називайте мене Емілі». Під час цього інтерв’ю актриса «Дивовижної Людини-павука» сказала, що хотіла б, щоб її називали справжнім іменем, якщо це можливо. Проте вона не заперечує проти будь-якого імені.


Її колега з фільму «Бідолашні створіння» Марк Руффало просто відповів на твіт про це рішення і написав: «Добре. Ми любимо тебе, Емілі».


Джерело: https://metro.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter