Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емілі Ратаковскі здивувала шанувальників новою зачіскою 60-х років

Люди

Степан СЕМКІВ
219
Джерело: Газета "Життєві історії"

Емілі Ратаковскі та її новий приголомшливий образ

Емілі Ратаковскі здивувала шанувальників новою зачіскою 60-х років
Повернення моделі в шістдесяті роки

Життєві історії

 

 

Супермодель і актриса Емілі Ратаковскі нещодавно представила те, що вона назвала найбільшою зачіскою у своєму житті, під час фотосесії для журналу Perfect Magazine. Об'ємне волосся моделі, натхненне 60-ми, що нагадує ікони стилю Софі Лорен та Ракель Велш, стало родзинкою зйомки.


Одягнувши різноманітні ансамблі, зокрема топи з кришталевою бахромою, корсети та білизну, 33-річна Ратаковскі привернула увагу своїм драматичним виглядом. Шанувальники в соціальних мережах гудуть від похвал за модну зйомку під керівництвом редактора моди Кеті Гранд і «бомбезний» образ авторки My Body.


У свіжому дописі для своїх 29,8 мільйона підписників Ратаковскі оприлюднила ексклюзивні закулісні кадри зі своєї останньої зйомки, продемонструвавши її захопливі результати та фінальні образи. 
Шанувальники перейшли в розділ коментарів, щоб поділитися своїми думками. «Це волосся це все», написав один, а інший додав: “Обожнюю драму з волоссям!”. Ще хтось відповів: «Бомбоподібна красуня», з чим погодився ще один: «Я просто обожнюю це! Волосся».

 


У додатковому відео, що його опублікував журнал Perfect Magazine, член знімальної групи поставив Ратаковскі чотири запитання. Спочатку запитали зірку «Зниклої дівчини»: «Хто ви сьогодні?» Вона відповіла: «Моя героїня Ракель Велш, дівчина, натхненна Софі Лорен, з найбільшою шевелюрою в моєму житті».


Ратаковскі сказала, що її «улюбленим подкастом» є «Сучасне кохання», яке нагадує колонку New York Times, що відчиняє вікно в заплутані історії кохання звичайних людей. Щодо «останнього фільму», який вона подивилася в кінотеатрі, вона зазначила, що це був хіт ранньої весни «Челленджери» з Зендаєю, Джошем О'Коннором та Майком Фейстом у головних ролях.   

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter