Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емілі Ратаковскі та Дуа Ліпа носять красиві топи на кісточках

Факти

Марія КАЛУШ
16 липня 09:53
214
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Емілі Ратаковскі та Дуа Ліпа покзують нові тренди

Емілі Ратаковскі та Дуа Ліпа носять красиві топи на кісточках

Життєві історії

 


Цього літа топи на кісточках повернулися з реваншем і вони отримали суперсексуальне оновлення! У топі на кісточках, який домінував у дев'яностих і на початку двотисячних, не було нічого консервативного; але він став іще більш ризикованим, якщо ви можете в це повірити!


Деякі з наших улюблених зірок першої величини, яким не звикати до пікантного вбрання, нещодавно продемонстрували ризикований топ із глибоким вирізом, що дає нам упевненість у тому, що це модний тренд цього літа. Подивіться, як Емілі Ратаковскі та Дуа Ліпа носять свої топи нижче...


Емілі Ратаковскі


33-річна ведуча подкасту High Low with EmRata протягом багатьох років перепробувала безліч провокаційних трендів, тому не дивно, що вона не тільки спробувала ризикований тренд халтер-топ, а й абсолютно впоралася з ним!

 


Красуня-брюнетка привернула до себе увагу ще торік у квітні, коли її сфотографували в Нью-Йорку у вогненно-червоному топі-хомуті від австралійського лейблу With Jéan, який мав глибоке декольте та відвертий виріз на грудях.


Емілі також опублікувала у своєму інстаграмі фотографію в цьому ж топі під час обіду зі своїм сином. Вона поєднала топ із повсякденними сірими штанами, багетною сумкою на трьох блискавках від Manu Atelier, кросівками Loewe, а також із модними сонцезахисними окулярами у квадратній ацетатній оправі Dmy by Dmy 'Juno'.


Дуа Ліпа


Перед тим, як вразити шанувальників своїм вибуховим виступом на фестивалі Гластонбері минулого місяця, співачка Houdini змусила їх втратити дар мови, коли під час відпочинку на Амальфітанському узбережжі вийшла в суперрасистському топі з халтером.

 


Виконавицю хіта Dance the Night помітили в такому ж вогняному топі Rose, як і Емілі, який вона доповнила джинсовими шортами з високою талією та ланцюжком на шиї. Шанувальники оцінили топ з іншого боку, коли вона поділилася у своєму особистому акаунті в інстаграмі фотографією, на якій вона їсть пасту в цьому топі.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter