Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емілі не щастить із побаченнями в популярному серіалі Netflix

Факти

Марія КАЛУШ
23 липня 10:43
194
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Емілі в четвертому сезоні

Емілі не щастить із побаченнями в популярному серіалі Netflix

Життєві історії

 

 

Трейлер четвертого сезону «Емілі в Парижі» дещо відслонює завісу над любовним трикутником героїні Лілі Коллінз Емілі з Альфі та Габріелем.


У першій частині популярного серіалу Netflix, яка вийде в ефір 15 серпня, Емілі спробує відійти від своїх подвійних романів і зосередитися на собі.


Блукаючи містом кохання, Емілі зустрічає багато «гарячих хлопців» і розуміє, що їй потрібен «новий досвід» після невдалих романів минулих сезонів. Але, намагаючись з усіх сил зануритись у нове самотнє життя, Емілі не може не згадувати про свої стосунки з Альфі (Люсьєн Лавісконт) та Ґабріелем (Лукас Браво).


Коли найкраща подруга Мінді Чен (Ешлі Парк) звертається до Емілі по пораду, вона переконує її, що «жодні стосунки не є ідеальними», і вона знову повертається до любовного трикутника, щоб знайти свою половинку.

 


Трейлер четвертого сезону «Емілі в Парижі» дещо відслонює завісу над любовним трикутником героїні Лілі Коллінз (Л) Емілі з Альфі (Люсьєн Лавісконт, Р) та Габріелем (Лукас Браво)
У першій частині популярного серіалу Netflix, яка вийде в ефір 15 серпня, Емілі спробує відійти від своїх подвійних романів і зосередитися на собі. У скрутному становищі Емілі каже: «Я справді думала, що зможу їх забути, але вони обидва так багато значать для мене з різних причин».

 

Емілі не щастить зі знайомствами відтоді, як вона переїхала з Чикаго до Парижа в пошуках омріяної роботи у сфері маркетингу. Вона закохалася в сусіда Габріеля, незважаючи на те, що шеф-кухар перебував у стосунках з її близькою подругою Каміллою. А її роман із британцем Альфі закінчився драматично, коли у фіналі третьої серії Камілла відмовилася вийти заміж за Габріеля, розкривши, що завжди знала про його приховані почуття до Емілі.


Є таємниці, які ще належить розкрити, зокрема роман Камілли з художницею Софією, про який знає Емілі, але Габріель залишається в невіданні. Блукаючи містом кохання, Емілі зустрічає багато «гарячих хлопців» і розуміє, що їй потрібен «новий досвід» після невдалих романів минулих сезонів. Але, з усіх сил намагаючись зануритися в нове життя самотньої жінки, Емілі не може не згадувати про свої стосунки з Альфі та Ґабріелем.


Коли найкраща подруга Мінді Чен (Ешлі Парк) звертається по пораду до Емілі, щоб та зрозуміла, що «жодні стосунки не є ідеальними», вона знову повертається до любовного трикутника, щоб знайти свою половинку.

 

 

У скрутному становищі Емілі каже: «Я справді думала, що зможу їх забути, але вони обидва так багато значать для мене з різних причин».


Перші п'ять серій можна буде побачити 15 серпня, а на другу частину, яка вийде на екрани 12 вересня, глядачам доведеться чекати майже цілий місяць.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter