Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Елтон Джон розповів про свої страхи щодо здоров'я і життя

Люди

Степан ПАВЛІВ
20 жовтня 11:02
122
Джерело: Газета "Життєві історії"

Елтон Джон і його родина

Елтон Джон розповів про свої страхи щодо здоров'я і життя
Зірка дала відверте інтерв'ю

Життєві історії

 

 

Сер Елтон Джон розповів про те, що переживає за власне здоров'я, у документальному фільмі «Елтон Джон: Ніколи не пізно», який уперше показали нещодавно на Лондонському кінофестивалі BFI. Елтон Джон каже, що замислюється про життя і смерть, коли йому вже за сімдесят.

 

77-річний музикант відверто розповів про своє майбутнє, розмовляючи на камеру, сидячи в роздягальні стадіону «Доджерс» в Лос-Анджелесі під час свого останнього туру. 

 

«Цікаво, що станеться з усіма цими речами, коли я закінчу?» запитав композитор, маючи на увазі деякі свої речі в гримерці під час туру Farewell Yellow Brick Road. «Це останній час мого життя. Я не знаю, скільки часу мені залишилося», продовжив хітмейкер. «Ти більше думаєш про це, коли доживеш до мого віку, пояснив Джон, додавши: Ти думаєш про життя. Ти думаєш про життя і про смерть. Ти думаєш: «Ну, я просто хочу бути там, де я хочу бути зараз».

 

 

Він також згадав про своє здоров'я на Нью-Йоркському кінофестивалі на початку цього місяця, розповівши аудиторії, як повідомляють People і New York Post: «Чесно кажучи, від мене залишилося небагато. У мене немає мигдалин, аденоїдів чи апендикса. У мене немає простати. У мене немає правого стегна, лівого та правого колін. Фактично, єдине, що в мене залишилося, це ліве стегно».

 

Також у документальному фільмі музикант Cold Heart розповів про деякі свої плани на майбутнє, повторивши, що він усе ще має намір займатися музикою, але хоче залишити гастролі позаду через те, що вони виснажують його. «Після цього мені не доведеться працювати. Я буду працювати, записувати альбоми і робити радіошоу, але подорожі забирають так багато сил, пояснив він. Це дуже втомлює. Я звик до цього. Я ветеран у цьому, але саме тут починаєш замислюватися про смертність».

 

 

Про нього дбають його чоловік Девід Ферніш, і їхні сини 13-річний Захарій та 11-річний Елайджа. «Вони хвилюються, оскільки знають, скільки мені років, зізнався він. Не стільки Девід, скільки я. Вони люблять свого тата, тому хочуть, щоб я завжди був поруч». Джон продовжив: «Я хочу бути поруч завжди. Я хочу бачити, як у них з'являться діти, як вони одружаться, але не думаю, що я доживу до цього часу. Хто знає? Ніколи не знаєш». Він закінчив, сказавши: «Ось чому я хочу якнайкраще використати свій час, поки я поруч. Наш час разом такий чудовий і такий дорогоцінний».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter