Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Едді Мерфі розповів про майбутній фільм, своїх дітей і партнерок

Факти

19 червня
260

Едді Мерфі та його яскраве життя

Едді Мерфі розповів про майбутній фільм, своїх дітей і партнерок

 

 

Едді Мерфі заявив, що думає, що залишатиметься "творчою людиною" до дня своєї смерті, і розглядає ймовірність узятися за досить непристойний проєкт до свого наступного фільму. 63-річний актор, який знімається разом зі своєю доньою Брією у своєму майбутньому фільмі "Поліцейський з Беверлі-Гіллз: Аксель Ф.", повідомив, що він міг би піти у світ порнографії.


Під час інтерв'ю Today's Al Roker у вівторок уранці Мерфі запитали, який фільм він хотів би зняти наступним, на що він відповів: "Я не знімав порно, і я думаю, що це сколихнуло б людей прямо зараз, якби я зробив такий поворот". 69-річний Рокер розреготався.


Коли ведучий запитав Мерфі, чи планує він коли-небудь піти з акторської кар'єри, зірка відповів: "Думаю, я буду творчою людиною до самої смерті", перш ніж розповісти про життя зі своїми дітьми.


Мерфі є батьком десятьох дітей, а двох найменших, Іззі та Макса, має зі своєю нареченою Пейдж Батчер: "У мене є п'ятирічна і восьмирічна дитина, і вони дуже шумлять", мовив актор.
Коли Рокер запитав, чи знають його молодші діти про те, яким "є їхній тато", Мерфі відповів: "Зовсім ні. А старшим байдуже!" перш ніж підтвердити, що його День батька був "як будь-який інший нормальний день батька для всіх".


Старшою дитиною Мерфі є його син, 34-річний Ерік, якого він має зі своєю колишньою дружиною Полетт Макнілі. Наступного року в листопаді 1990 року в родині Тамари Худ, тодішньої подруги Мерфі, народився його син Крістіан.


Зі своєю колишньою дружиною Ніколь Мітчелл в актора п’ятеро дітей: Брія, 34 роки; Майлс, 31 рік; Шайн, 29 років; Золя, 24 роки; і 22-річна дочка Белла.


У серпні 2005 року дружина Мерфі подала на розлучення, посилаючись на "непримиренні розбіжності", і розлучення оформили 17 квітня 2006 року.


Незабаром після цього Мерфі почав зустрічатися з колишньою Spice Girl Мелані Браун, яка завагітніла і заявила, що дитина від Мерфі. Їхня дівчинка Енджел Айріс народилася на 46-й день народження Мерфі 3 квітня 2007 року.

 

Мерфі з австралійською моделлю


Актор почав зустрічатися зі своєю нинішньою партнеркою, яка є австралійською моделлю, 2012 року й привітав з нею своїх двох молодших дітей.


2021 року Мерфі розповів про своїх нащадків під час інтерв’ю, назвав дітей "чудовими" та зізнався, що йому подобається бути батьком.


"Уся ідея бути там і знімати три фільми на рік це круто. Я зрозумів, що якщо ви ставите своїх дітей на перше місце, ви ніколи не ухвалите поганого рішення", долала зірка. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter