Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дзідзьо зворушливо привітав незрячу маленьку шанувальницю

Факти

11 липня
122

Співак виконав мрію дівчинки

Дзідзьо зворушливо привітав незрячу маленьку шанувальницю

Дзідзьо зустрівся з маленькою волонтеркою Анною-Марією Герман і вирішив привітати її з днем народження. Дівчинка незряча, попри те, намагається допомагати українським захисникам. Про це артист повідомив у себе в Instagram. 


Співак Михайло Хома познайомився з Анною-Марією, яка є давньою шанувальницею його творчості. Дівчинка має вади зору, однак виступає та співає. До того ж збирає чималі суми для наших бійців, а це за весь час 1 649 757 гривень.


"Добрі хлопці з передової вислали мені посилання на новини, де йшлося про Анну-Марію, і я почув, що у неї є мрія — зустрітися зі мною", — поділився артист.

 

Фото: https://www.instagram.com/dzidzio/


Хома врешті зробив сюрприз і втілив її мрію. Привітав дівчинку із днем народження, а ще й подарував запис пісні, яку вони виконали разом.


"Учора, в день народження Анни-Марії, ми зустрілись і познайомились. А також записали на студії дуже гарну пісню — "Ліхтарики", яку ми з Анатолієм Безухом вирішили подарувати дівчинці для виконання. Скажу вам одне, Анна-Марія — неймовірна. Приклад для нас усіх, для України та світу! Підтримайте цю дівчинку своїми побажаннями й подякою за її щире серце та волонтерську роботу! "Ліхтарики запалюють нам світло, щоб бачити людей серед людей", — додав співак.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter